Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παράνοια ΠΟΣΠΕΡΤ: Κάνει στάση εργασίας για να μην υπάρχει μόνο φίμωση, αλλά και συστηματική συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής

Παράνοια ΠΟΣΠΕΡΤ: Κάνει στάση εργασίας για να μην υπάρχει μόνο φίμωση, αλλά και συστηματική συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής

Αυτά που γίνονται στην ΕΡΤ είναι πραγματικά ανήκουστα ακόμα και σε τριτοκοσμικές μπανανίες.

Διαβάσαμε, λοιπόν, ανακοίνωση – σεντόνι της ΠΟΣΠΕΡΤ που αποφάσισε στάση εργασίας της δημόσιας, στα λόγια, τηλεόρασης, προκειμένου οι εργαζόμενοί της να συμμετάσχουν σε εκδήλωση του… δημοφιλούς (κάτω από 1%) ΚΕΕΡΦΑ. Στην ανακοίνωσή του, οι «εργαζόμενοι» συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ επαναλαμβάνουν την θέση τους να μην υπάρχει καμία προβολή της Χρυσής Αυγής από τους πομπούς τους.

Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι οι γραφικοί αριστεριστές θα διαδηλώσουν στο προαύλιο της ΕΡΤ, δίπλα στο μνημείο των «πεσόντων», ενάντια στην τηλεοπτική προβολή της Χρυσής Αυγής, που έτσι κι αλλιώς είναι ανύπαρκτη. Διαδηλώνουν, λοιπόν, σε ένα μνημείο ανύπαρκτων νεκρών εναντίον μίας ανύπαρκτης προβολής. Στα γκούλαγκ λόγω ανικανότητας θα τους έστελνε ο σύντροφος Μπέρια.

Το εξοργιστικό αυτής της υποθέσεως είναι ότι αυτά τα ρετάλια, που εξυπηρετούν τους πολιτικούς σκοπούς μίας γραφικής μερίδας της απαρχαιωμένης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς του ούτε 1%, πληρώνονται από το σύνολο των Ελλήνων, γεγονός που συνιστά ένα φυσικό παράδοξο που οφείλει άμεσα να διορθωθεί.

Όσον αφορά το ότι οι συνδικαλιστές της πεντάρας δεν επιτρέπουν την προβολή της Χρυσής Αυγής, εμείς να τους πούμε ότι μας έκαναν «τη μούρη κρέας», αφού έτσι κι αλλιώς ο Ελληνικός Λαός τους έχει απαξιώσει πλήρως με αποτέλεσμα τα ποσοστά της τηλεθέασής τους να είναι παρόμοια με αυτά της αριστερής οργάνωσης που προμοτάρουν, δηλαδή κάτω από 1%.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pospert-fimwsh#ixzz5gfOOlefo

Exit mobile version