Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέχουν οι συριζαίοι να προλάβουν να εγκαινιάσουν το τζαμί στον Βοτανικό

Τρέχουν οι συριζαίοι να προλάβουν να εγκαινιάσουν το τζαμί στον Βοτανικό

Τρέχοντας πάνε οι συριζαίοι για να προλάβουν τα εγκαίνια του τζαμιού πριν την παταγώδη κατάρρευσή τους. Όπως πληροφορούμαστε, λοιπόν, από τα μέσα, έχουν ανοίξει οι πλατφόρμες για τους διορισμούς και παρήγγειλαν μέχρι και τα χαλιά.

Το σχέδιο της κυβερνήσεως είναι τα εγκαίνια του τζαμιού να συμπέσουν ή να προηγηθούν της Λαμπρής, ώστε η προσβολή απέναντι στον Ελληνισμό να είναι ακόμα μεγαλύτερη, ενώ στις συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σχετικά με το αν θα προσκαλέσουν τον Ερντογάν, ώστε να επικυρωθεί και επισήμως η δουλοπρέπειά τους ή αν θα τον αφήσουν να χειροκροτά από απόσταση.

Αξίζει σε αυτό το σημείο, με τα εγκαίνια να πλησιάζουν, να θυμηθούμε ότι το συγκεκριμένο «έργο» έχει επικυρωθεί διά της ψήφου από όλα τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» και ήταν από τις διατάξεις που πέρασαν από την Βουλή παμψηφεί, πάντα πλην Χρυσής Αυγής.

Αυτό για να αντιλαμβάνονται οι Έλληνες το τι ακριβώς συμβαίνει στα ζητήματα που άπτονται της Πατρίδος, της Θρησκείας και της Οικογενείας.

Βεβαίως, ας μην νομίζει κανείς αφελής ότι με αυτό «καθαρίσαμε». Ήδη οι τούρκοι πιέζουν και για άλλα τζαμιά, που θα τους χτίσει και εγκαινιάσει το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο.

Γιατί ένα ποτέ δεν φτάνει, ιδιαιτέρως αν δεν έχει μιναρέ…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trechoun-oi-surizaioi-na-prolaboun-na-egkainiasoun-to-tzami-ston-botaniko#ixzz5gjhdeZqw

Exit mobile version