Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ κατεβάζει υποψήφιο που χαρακτήρισε ως «νευροπαθείς ψευδοπατριώτες» όσους πήγαν στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία ΜΑΣ

Η ΝΔ κατεβάζει υποψήφιο που χαρακτήρισε ως «νευροπαθείς ψευδοπατριώτες» όσους πήγαν στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία ΜΑΣ

Το πόσο «σέβεται» η ΝΔ τα εκατομμύρια των Ελλήνων που συμμετείχαν στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία ΜΑΣ φαίνεται (και) από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην αντιπροέδρου του μορφώματος της Δράσης (η οποία, ως γνωστόν, ανέστειλε την δράση της και προσχώρησε στην ΝΔ) Τάσου Αβραντίνη στην Α’ Πειραιά, ο οποίος συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το πρωί της Τρίτης, φωτογραφήθηκαν από κοινού και ανήγγειλαν την συμμετοχή του πρώτου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ποιος είναι, όμως, ο Αβραντίνης; Είναι αυτός ο οποίος είχε χαρακτηρίσει ως «νευροπαθείς ψευδοπατριώτες»(!) όσους συμμετείχαν στο πρώτο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία ΜΑΣ τον Ιανουάριο του 2018. Σαν να μην έφτανε αυτό, είχε δώσει συγχαρητήρια στον Μπουτάρη για την θέση του πως είναι «κακή η αντίληψη ότι η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική»!

Επίσης, συμπεριφερόμενος λες και είναι μέλος του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου τόξου» ή κάποιας άλλης ανθελληνικής κίνησης, δημοσίευσε «αλφαβητάρι με τη μακεδονική γλώσσα που απαγόρευσε το ελληνικό κράτος» και… διαπίστωσε ότι «ολόκληρη η Ελλάδα πλέει για μια ακόμη φορά εις την μελανόλευκον»!

Και όμως αυτόν τον χυδαίο υβριστή όλων των Ελλήνων που παρευρέθηκαν στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία ΜΑΣ και υπερασπιστή των σκοπιανών θέσεων, ο Μητσοτάκης όχι μόνο δεν τον έδιωξε από την  ειδική «ομάδα εργασίας» και κατ’ επέκταση από το κόμμα, αλλά τον επιβράβευσε με μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ!

Μετά, λοιπόν, τον Ελευθεριάδη και τον Μαλλιά, που βρίσκουν θετικό το «Βόρεια Μακεδονία», ήρθε η ώρα του Αβραντίνη και αύριο ποιος ξέρει ποιου άλλου με φιλοσκοπιανές θέσεις. Άλλη μια απόδειξη του αληθινού ανθελληνικού προσώπου της ΝΔ, η οποία βάζει το «πατριωτικό» προσωπείο της όταν έρχονται εκλογές και αντιλαμβάνεται τον Ελληνικό Λαό ως «πρόβατο» του οποίου θα «αρμέξει» την ψήφο.

Καμία ψήφος Έλληνα Πατριώτη στους αδίστακτους πατριδοκάπηλους της ΝΔ! Μόνο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξεβρωμίσει ο Τόπος!

Διαβάστε επίσης: Υπερασπιστής των σκοπιανών θέσεων στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Και δεύτερος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ με φιλοσκοπιανές θέσεις: Βρίσκει ως «θετικό σημείο» το «Βόρεια Μακεδονία»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-katebazei-upopshfio-stis-ekloges-stelechos-ths-pou-charakthrise-ws-neu#ixzz5gjiHeUZ4

Exit mobile version