Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Deutsche Welle αποτυπώνει την οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα από το ανθελληνικό κατεστημένο

Η Deutsche Welle αποτυπώνει την οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα από το ανθελληνικό κατεστημένο

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αποτυπώνει σε άρθρο στον διαδικτυακό τόπο της η Deutsche Welle μεταφέροντας την βούληση των Ελλήνων για την κατάρρευση του σημερινού ανθελληνικού, διεφθαρμένου συστήματος της κλεπτοκρατίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και άλλων ομοίων κομμάτων και αναχωμάτων.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019 η γερμανική δημόσια υπηρεσία μέσων μαζικής ενημέρωσης της Deutsche Welle (DW) ανήρτησε στον διαδικτυακό τόπο της ένα άρθρο που αποτυπώνει την τραγική και τεράστια οικονομική καταστροφή που έχουν επιφέρει τα μνημόνια στην Ελλάδα. Αναλυτικά οι δημοσιογράφοι της DW δικαίως αναφέρουν ότι στην “μεταμνημονιακή” Ελλάδα η κρίση επιδεινώνεται, η οικονομική ανάπτυξη είναι ανύπαρκτη και οι νέοι Έλληνες αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό για μια αξιοπρεπή ζωή.

Υπερφορολόγηση, Μη Απόδοση Επιστροφής Φόρων  & Πληρωμής Προμηθευτών Δημοσίου

Το δημοσίευμα θίγει την αναλγησία του κομμουνιστικού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ όπου χρωστά στους Έλληνες φορολογούμενους και προμηθευτές δισεκατομμύρια ευρώ χωρίς κάποια προσαύξηση λόγω καθυστερήσεων στην απόδοση των οφειλόμενων. Αντιθέτως όταν οι πολίτες χρωστούν στην ξενοκρατούμενη εφορία (ΑΑΔΕ) τα πρόστιμα είναι τεράστια, τα πανωτόκια τρέχουν και η υπερφορολόγηση είναι η κύρια στρατηγική αφαίμαξης της οικονομικής ανάπτυξης και της αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Ρεκόρ στην Ανεργία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση

Το δημοσίευμα καταδεικνύει την μάστιγα της ανεργίας που έχει επιφέρει στην Ελλάδα το ένα κόμμα της μεταπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ με την πλειάδα στελεχών από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Νέα Δημοκρατία. Σε πραγματικά μεγέθη η ανεργία βρίσκεται κατά μέσο όρο στο 30% με την νεανική ανεργία να αγγίζει κατά μέσο όρο το ανησυχητικό 40%!

Δεν υπάρχει ανάπτυξη με κλειστές επιχειρήσεις και μη-εθνικούς ενεργειακούς πόρους

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η ανάπτυξη θα έρθει στην Ελλάδα με την εισροή ξένων κεφαλαίων, αλλά είναι ηλίου φαεινότερον ότι το ξένο κεφάλαιο πάντα προσπαθεί να κερδοσκοπήσει εις βάρος των χωρών που αποφασίζει να διακινδυνεύσει τις χρηματοδοτήσεις του. Αυτή η θέση έχει εκφραστεί πάμπολλες φορές και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη της Νέας Δημοκρατίας, τον πρόθυμο συνομιλητή της Μέρκελ και του Πάιατ, ενώ είναι αυταπόδεικτο ότι μόνο όταν υπάρχει μια υγιής βάση από γηγενής επιχειρήσεις που να υποστηρίζονται από μια σωστή ενεργειακή και φορολογική πολιτική μπορεί να επέλθει η πραγματική οικονομική ανάπτυξη σε μια χώρα.

Τα χρεωκοπημένα ασφαλιστικά ταμεία από το PSI του Βενιζέλου (ΠΑΣΟΚ) καταστρέφουν την επιχειρηματικότητα

Το δημοσίευμα εκτιμά την οικονομική ζημία από την μετανάστευση εταιριών από την Ελλάδα στο εξωτερικό σε σχεδόν μισό ΑΕΠ ανάμεσα στα 80 και 100 δισεκατομμύρια ευρώ. Ειδικότερα αναφέρει το παράδειγμα του κατασκευαστικού τομέα που λόγω της υπερφορολόγησης και της μείωσης των εισοδημάτων ελέω μνημονίων έχουν χαθεί περίπου 500 χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ενδεικτικά στον τομέα της τεχνολογίας, που πραγματικά μπορεί να συμβάλλει στην πραγματική οικονομική ανάπτυξη, η Ελλάδα είναι ουραγός λόγω της περιοριστικής πολιτικής του ενός κόμματος της μεταπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Επιπροσθέτως οι εισφορές, για να μπορεί μια επιχείρηση ή ένας ελεύθερος επαγγελματίας να συνεχίσει να εργάζεται, δεν αντιστοιχούν στο εκάστοτε εισόδημα αλλά αντιστοιχούν σε ένα σημαντικό ασφαλιστικό κόστος. Αυτή η ασφαλιστική πολιτική είναι απόρροια της καταστροφικής λεηλασίας των ασφαλιστικών ταμείων από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Οι απάτες και τα ψέματα του Τσίπρα δεν πρέπει να συνεχιστούν με ένα Μητσοτάκη

Το δημοσίευμα μεταφέρει την ανάγκη για μια νέα αρχή στην διακυβέρνηση της Ελλάδος αφού το κομμουνιστικό νεοφιλελεύθερο κατεστημένο, που σήμερα αντιπροσωπεύεται από τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη και τους άλλους επίδοξους συνεχιστές της κλεπτοκρατικής μεταπολίτευσης, έχει επιφέρει φτωχοποίηση, ανεργία και απαισιοδοξία στον Ελληνικό Λαό.

Σήμερα οι κομμουνιστές του Τσίπρα επιβιώνουν στην εξουσία καταναλώνοντας κονδύλια που ήδη έχουν δανειστεί με δυσθεώρητα επιτόκια. Υποκύπτοντας στην πολιτική φτωχοποίησης για την Ελλάδα, η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαίτησαν την εφαρμογή της ποσοτικής χαλάρωσης για την Ελληνική Οικονομία, μέτρο το οποίο θα δημιουργούσε και θα συντηρούσε ένα σημαντικό ποσοστό θέσεων εργασίας.

Το περίφημο τέλος των μνημονίων στην πραγματικότητα σημαίνει το τέλος της φθηνότερης χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την υποχρεωτική αναζήτηση πανάκριβου δανεισμού από τις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Εν κατακλείδι πίσω στο το 2002, με την ουσιαστική απεμπόληση του Εθνικού Νομίσματος και την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων, το χρέος της Ελλάδος θα έπρεπε να είχε μεταφερθεί στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Φυσικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει κυβέρνηση μεταπολίτευσης που να δράσει σωστά και εποικοδομητικά προς αυτή την υποχρεωτική τότε οδό για την Ελληνική Οικονομία. Όμως δεν παύει το γεγονός ότι μια γενναία μεταφορά του Ελληνικού Χρέους στην ΕΚΤ με παράλληλες ενέργειες για την μετάβαση σε Εθνικό Νόμισμα θα ήταν μια ευνοϊκή εξέλιξη για την Ελληνική Οικονομία.

Ως Έλληνες απαιτούμε ένα καλύτερο μέλλον

Καθημερινά όλο και πιο πολύ εδραιώνεται στην συνείδηση του κάθε Έλληνα η πεποίθηση ότι μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να βγάλει την Πατρίδα μας από τον βούρκο των ξένων οικονομικών συμφερόντων θέτοντας την σε μια πραγματικά αναπτυξιακή τροχιά.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-deutsche-welle-apotupwnei-thn-oikonomikh-katastrofh-sthn-ellada-apo-to-ko#ixzz5gjk2rrPa

Exit mobile version