Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άνανδρη παρακρατική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας – Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Άνανδρη παρακρατική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας -  Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Μακεδονία και σε όλη την Επικράτεια έχει προκαλέσει πολύ πόνο στο αριστερό παρακράτος που για ακόμη μια φορά εξαπέλυσε τα μίσθαρνα όργανά του.

Οι “γνωστοί – άγνωστοι”, τα τσιράκια του αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους εισέβαλαν χθες το βράδυ στα άδεια γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας και εξαπέλυσαν όλο το μένος τους με βαριοπούλες και μπογιές σε τοίχους, γραφεία, καρέκλες και εικόνες!

Για ακόμη μια φορά οι Αρχές αδυνατούν να προστατέψουν τα γραφεία του τρίτου πολιτικού κόμματος στην Χώρα, αφού η δράση των αναρχοκομμουνιστών χαίρει της “αντιφασιστικής” εκτίμησης της κυβέρνησης.

Εξάλλου, χθες ο ίδιος ο Τσίπρας εξερχόμενος από την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μπει “ένα φρένο στην επέλαση της ακροδεξιάς” και όπως φαίνεται η επιθυμία του έγινε αμέσως πράξη!

Θα καταδικάσουν άραγε αυτήν την φορά τα κόμμα του “συνταγματικού τόξου” την σημερινή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής; Ό,τι και να κάνουν δεν μας λυγίζουν και θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί και αποφασισμένοι μέχρι την τελική Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anandrh-parakratikh-epithesh-sta-grafeia-ths-t.o.-kabalas-h-tromokratia-den#ixzz5gjrrESQn

Exit mobile version