Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απορία δημοσιογράφου για την απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ κατά της Χρυσής Αυγής: «Είναι δυνατόν να καταργούμε το ΕΣΡ;»

Η ολοκληρωτική λογοκρισία και ο αποκλεισμός σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την ΕΡΤ και τους σταλινίσκους χαραμοφάηδες της ΠΟΣΠΕΡΤ φαίνεται ότι προκαλεί προβληματισμό ακόμη και σε δημοσιογράφους εφημερίδων του «Συνταγματικού τόξου».

Συγκεκριμένα, η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου έγραψε στον «Ελεύθερο τύπο» τα εξής: «Μπορεί κακώς αλλά η Χρυσή Αυγή είναι κοινοβουλευτικό κόμμα. Πώς η ΠΟΣΠΕΡΤ προκήρυξε στάση εργασίας σήμερα 4 με 5μ.μ. για να μην υπάρχει κανενός είδους προβολή της Χ.Α. από την ΕΡΤ, πλην εκείνης που αφορά στην ενημέρωση της δίκης της; Υπάρχει το ΕΣΡ που καθορίζει το δικαίωμα των κοινοβουλευτικών κομμάτων για την τηλεοπτική προβολή τους. Να καταργήσουμε το ΕΣΡ

Ακόμη και μέσα στην εύλογη απορία της δημοσιογράφου για το πώς είναι δυνατόν ένα κοινοβουλευτικό κόμμα (το τρίτο) να μην έχει το παραμικρό δικαίωμα προβολής, επειδή έτσι «κάπνισε» σε κάποιους συνδικαλιστές, μάλλον της διαφεύγει κάτι.

Ότι επί της ουσίας οι κανόνες δεοντολογίας του ΕΣΡ έχουν καταβαραθρωθεί πλήρως στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με βαρύτατες ευθύνες του ίδιου του ΕΣΡ, το οποίο αφήνει ανενόχλητα και ατιμώρητα δημόσια και ιδιωτικά κανάλια όχι μόνο να φιμώνουν πλήρως την επί σειρά εκλογικών διαδικασιών την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, αλλά και να  την συκοφαντούν ασύστολα δίχως το παραμικρό δικαίωμα παρέμβασης.

Τώρα, η ΠΟΣΠΕΡΤ και τα συγκοινωνούντα δοχεία των πολιτικών ερωμένων των πακιστανών (ΚΕΕΡΦΑ) ζητούν «να μην υπάρχει κανενός είδους προβολή της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ πλην εκείνης που αφορά στην ενημέρωση των πολιτών για την εξελισσόμενη δίκη της –και κατά το κατηγορητήριο» εγκληματικής οργάνωσης».

Μιλάμε για θράσος αντιστρόφως ανάλογο του… εθνικού φρονήματος του ανεπάγγελτου Πέτρου Κωνσταντίνου και της ολιγομελούς θλιβερής παρεούλας του. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι πληρώνουν το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ τέλος στην ΕΡΤ, θα βλέπουν να υβρίζεται η πολιτική τους έκφραση και η μόνη «ενημέρωση» γι’ αυτήν να είναι η μονόπλευρη παρουσίαση των θέσεων από κάποιους χασοδίκες, οι οποίοι φαντασιώνονται την πολιτική ασημαντότητα και την κοινωνική ανυπαρξία τους ως «αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα».

Άδικος κόπος, φουκαράδες. Ούτε η ΠΟΣΠΕΡΤ ούτε οι ελληνόφωνοι συνεργάτες των πακιστανών ούτε κανείς άλλος δεν μπορεί να σταματήσει την έντιμη και νόμιμη πορεία προς την Νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Συμβαίνει τώρα: Η ΠΟΣΠΕΡΤ απεργεί με αίτημα την μη προβολή της Χρυσής Αυγής, την οποία έχει παντελώς φιμώσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aporia-dhmosiografou-gia-thn-stash-ths-pospert-gia-thn-chrush-augh-einai-du#ixzz5glg393zq

Exit mobile version