Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Άγρια επεισόδια και στην Πτολεμαΐδα όπου τα ΜΑΤ του Τσίπρα  έστειλαν αιμόφυρτο έναν άντρα στο νοσοκομείο. Επιτέλους σταματήστε τις περιοδείες είστε ανεπιθύμητοι, οι προδότες δεν έχουν θέση την πατρίδα μας, ούτε τα ΜΑΤ σας μας σταματούν. Mέχρι τέλους θα αγωνιστούμε για την Πατρίδα μας, την Μακεδονία μας. Ξεκουμπιστείτε από αυτόν τον τόπο όσο είναι καιρός, λεφτά έχετε πάρτε ένα ελικόπτερο και αυτοεξοριστείτε. Θέση εδώ δεν έχετε.

Κ.Κ.

Άνανδρη παρακρατική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας –  Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Κάνουν ότι κοιμούνται και στο υπουργείο Άμυνας, καθώς δεν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην άσκηση “γαλάζια πατρίδα” της τουρκίας. Με λίγα λόγια ο Ερντογάν θα βγάλει για πρώτη φορά στα χρονικά άσκηση – πρόβα πολέμου και οι εδώ “αρμόδιοι” κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μάλιστα ζήτησαν, λέει, και πήραν εγγυήσεις ότι θα περιοριστεί η τουρκική προκλητικότητα. Όχι θα εξαλειφθεί, προσέξτε, θα μειωθεί! Να ζούσε ο Κανάρης και ο Κολοκοτρώνης θα σας έλεγα εγώ ποιος θα κοιμόταν και ποιος θα έκοβε βόλτες ανενόχλητος στο Αιγαίο. Με αυτούς δεν βλέπουμε μέλλον, θα μας κάνουν Οθωμανική Αυτοκρατορία, μόνο Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Θανάσης Α.

Συμβαίνει τώρα: Η ΠΟΣΠΕΡΤ απεργεί με αίτημα την μη προβολή της Χρυσής Αυγής, την οποία έχει παντελώς φιμώσει!

Πραγματικά για γέλια είναι οι δημοσκοπήσεις, ποιον προσπαθούν να πείσουν άραγε; Είναι δυνατόν κύριοι η αποχή να είναι γύρω στο 8%, οι αναποφάσιστοι στο 15 με 16 %, η αδιευκρίνιστη ψήφος γύρω στο 18% και εσείς να μιλάτε για προβάδισμα Σύριζα ή ΝΔ; Δηλαδή όταν το 40 και πλέον τοις εκατό δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε πώς βγάζετε συμπεράσματα για το ποιο κόμμα είναι πρώτο; Επίσης, για γέλια και τα ποσοστά που βγάζετε για την Χρυσή Αυγή, είπαμε καταλαβαίνουμε σας πονάει η άνοδος των Εθνικιστών, αλλά εσείς πέρα ότι έχετε καταργήσει το Σύνταγμα κοντεύετε να καταργήσετε και τα μαθηματικά!

Έφη Δ.

Ο καταδικασμένος παιδεραστής Γεωργιάδης «έδωσε» τον Μητσοτάκη: Μου ζήτησε να φύγω από το προσκήνιο μέχρι να “κάτσει” το θέμα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-febrouariou-2019#ixzz5gpjWRii2

Exit mobile version