Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Παπαχελάς ανησυχεί: Οι Έλληνες στρέφονται προς την Χρυσή Αυγή

Μια από τις έμπειρες γραφίδες στον χώρο της συστημικής δημοσιογραφίας, ο Αλέξης Παπαχελάς, κρούει (κι αυτός) τον κώδωνα του κινδύνου για την επικείμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ακόμα κι αν το κάνει με έμμεσο τρόπο. Με άρθρο του στην «Καθημερινή» ο Παπαχελάς αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η χώρα δύσκολα θα ξεπεράσει τα αδιέξοδά της, αν δεν συνεννοηθούμε και δεν συμφωνήσουμε σε μερικές ριζικές αλλαγές. Πίσω από κλειστές πόρτες άλλωστε όλοι συμφωνούν στο τι πρέπει να γίνει για να εκσυγχρονισθεί το κράτος, να θεραπευθούν οι παθογένειες της Δικαιοσύνης και να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαφωνίες υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν. Δύσκολα όμως θα διαφωνήσουν στο διά ταύτα σοβαροί και έμπειροι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το πού ανήκουν. Ποιος είναι ο φόβος; Ένα κομμάτι του πληθυσμού να στραφεί σε ακόμη πιο ακραίες πολιτικές επιλογές. Οι υψηλοί τόνοι, η άλογη σκανδαλολογία και η επίκληση θεωριών συνωμοσίας ωθούν απελπισμένους ψηφοφόρους σε απελπισμένες επιλογές. Χρειάζεται προσοχή».

Αυτός, λοιπόν, «είναι ο φόβος» του Παπαχελά και του συστήματος στο οποίο ανήκει. Ότι ολοένα και περισσότεροι Έλληνες στρέφονται «σε ακόμη πιο ακραίες πολιτικές επιλογές», υπονοώντας βεβαίως ξεκάθαρα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όση «προσοχή» κι αν δείξουν, όμως, οι κάθε λογής συμμετέχοντες στο καθεστώς της προδοσίας και της διαφθοράς, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα δυναμώνει μέρα με την ημέρα ολοένα και περισσότερο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-papachelas-anhsuchei-kai-proeidopoiei-o-fobos-mas-einai-ena-kommati-tou-p#ixzz5gppszcaf

Exit mobile version