Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιοδεία στην Μακεδονία σχεδιάζει ο Τσίπρας για να περιορίσει την συντριβή του Σύριζα

Περιοδεία στην Μακεδονία σχεδιάζει ο Τσίπρας για να περιορίσει την συντριβή του Σύριζα

Παρά τις ελπίδες και τις προσπάθειες σύσσωμου του πολιτικού συστήματος να ξεχαστεί το θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας μας, οι Έλληνες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν να λησμονηθεί αυτό το μείζον εθνικό θέμα, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις αντί να αμβλύνονται να θεριεύουν.

Έτσι, όπως διαβάζουμε στα μέσα, το επιτελείο του Τσίπρα σχεδιάζει να ρίξει τον ίδιο τον πρωθυπουργό στον «λάκκο των λεόντων», προκειμένου να περιορίσει το επίπεδο της συντριβής που θα υποστεί στην Βόρειο Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται στα μέσα, τα ευρήματα από τις δημοσκοπήσεις έχουν προκαλέσει σχεδόν πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού ο Σύριζα δείχνει να έχει υποστεί πραγματική καθίζηση πάνω από την Λάρισα.

Το διακύβευμα Τσίπρα δεν είναι η αναστροφή του κλίματος, αφού κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αλλά – αντιγράφουμε επακριβώς τι γράφουν τα μέσα – «να προσφέρει επιχειρήματα στους εναπομείναντες πιστούς ψηφοφόρους του κόμματος, που δυσκολεύονται ακόμα και να εμφανιστούν στα καφενεία».

Το ακόμα χειρότερο για το πολιτικό σύστημα είναι ότι η οργή για την προδοσία δεν περιορίζεται στα «συνταγματικά πλαίσια», δηλαδή οι εξαγριωμένοι με τους προδότες του Σύριζα να ψηφίσουν τους προδότες της Νέας Δημοκρατίας ή κάποιο «πατριωτικό» ανάχωμα που θα έχουν κατασκευάσει αυτοί.

Αυτό που πραγματικά προκαλεί την ανησυχία, γεγονός που το σημειώνουν σε κάθε ευκαιρία πολιτικάντηδες και δημοσιογραφίσκοι, είναι ότι ανεβαίνουν επικίνδυνα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Οι προσδοκίες του Τσίπρα από την επερχόμενη περιοδεία του, βέβαια, είναι περιορισμένες. Θυμάται πολύ καλά την αποδοχή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατά την διάρκεια της περιοδείας του, όπως θυμάται και το γεγονός πως ο ίδιος εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη μονάχα πίσω από σιδηρόφρακτες διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αυτός είναι και ο σκοπός του: Κόσμο ντόπιο δεν πρόκειται να έχει. Θα επιστρατεύσει, λοιπόν, λεωφορεία με μεταφερόμενους συριζαίους και κλούβες με διμοιρίες των ΜΑΤ και θα πάει στις πόλεις της Μακεδονίας μας για να δώσει θάρρος στους ελάχιστους εναπομείναντες συριζαίους, μπας και περισώσει τίποτε από τα συντρίμμια.

Άδικος κόπος, όμως, αφού ο Ελληνικός Λαός δεν ξεχνά την Μακεδονία μας.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodeia-sthn-makedonia-schediazei-o-tsipras-gia-na-periorisei-thn-suntrib#ixzz5gpq8mefl

Exit mobile version