Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τριτοκοσμική μπανανία: Όταν ο Υπουργός «Δικαιοσύνης» καταργεί το τεκμήριο της αθωότητας!

Τριτοκοσμική μπανανία: Όταν ο Υπουργός «Δικαιοσύνης» καταργεί το τεκμήριο της αθωότητας!

Το ότι το τεκμήριο της αθωότητας για την Χρυσή Αυγή έχει καταργηθεί στην Ελλάδα το γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι όμως συμβολικής αξίας και θα χρησιμεύσει στον ιστορικό του μέλλοντος να αναφερθούμε σε μία ξεχωριστή περίπτωση.

Όπως φαίνεται στο έγγραφο που δημοσιεύουμε, ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης προβαίνει σε καταστρατήγηση αυτού του συστατικού στοιχείου του δυτικού πολιτισμού, αρνούμενος τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο της Χρυσής Αυγής για λόγους δήθεν «συνταγματικής τάξεως».

Αυτό το έγγραφο πιστοποιεί ότι οι κυβερνώντες, οι προκάτοχοί τους και οι διάδοχοί τους, έχουν μεταφέρει την χώρα σε άλλες εποχές, προκειμένου να συντηρήσουν την καρέκλα τους και την εξουσία τους.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο έγγραφο δεν αφορά μονάχα τον συγκεκριμένο υπουργό· όχι, δεν πρόκειται περί «προσωπικού» θέματος.

Είναι μία διαχρονική πραγματικότητα που αφορά τα κόμματα εξουσίας και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την στα λόγια «δημοκρατία», που δήθεν υπερασπίζονται καταργώντας την με τέτοιες πρακτικές, αλλά και φωτογραφικά νομοθετήματα όπως η αναστολή χρηματοδότησης της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, επειδή δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tritokosmikh-mpanania-otan-o-upourgos-dikaiosunhs-katargei-to-tekmhrio-ths#ixzz5gqf21300

Exit mobile version