Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι θέλουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής;

Ποιοι θέλουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής;

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Από την Ν.Δ. μέχρι τους … “εθνικόφρονες” των Μνημονίων

Τον Σεπτέμβριο του 2013 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έφθανε σε δημοσκοπήσεις ακόμη και το 18%! Συναγερμός είχε σημάνει στα υπόγεια του Μαξίμου και με εντολή Σαμαρά ετοίμαζαν την δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με αρχιτέκτονες δύο σεσημασμένους υβριστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έναν συνταξιούχο ανώτατο δικαστικό λειτουργό… Σε τυχαία συνάντηση στους διαδρόμους της Βουλής ηγετικού στελέχους του Κινήματός μας με πρόσωπο κλειδί της κυβερνήσεως Σαμαρά, τους δόθηκε το μήνυμα να μην ελπίζουν σε αυτούς που ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εάν προχωρήσουν σε διώξεις γιατί αυτοί που θα φύγουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ. Πράγμα το οποίο και συνέβη και έτσι μετά την δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλες τις δημοσκοπήσεις πήρε κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Τα χρόνια πέρασαν, ο ΣΥΡΙΖΑ υφίσταται την αναμενόμενη πολιτική φθορά και μετά από 7 ολόκληρα χρόνια είναι δεδομένο ότι οι ψήφοι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ούτε ψήφοι διαμαρτυρίας, ούτε περιστασιακοί. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία πολλών πολιτικών ερευνών είναι δεδομένο ότι υπάρχει ρεύμα ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ του Σεπτεμβρίου του 2015 προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έτσι διαβάσαμε το περασμένο Σάββατο στην  Εφημερίδα “Παραπολιτικά” στην πολιτική ανάλυση του δημοσιογράφου κ. Σίμου:

Η αίσθηση της ήττας, η κοινωνική απογοήτευση και η οργή για την συμφωνία των Πρεσπών οι κυριότεροι λόγοι της μετακίνησης από το κόμμα του Αλ. Τσίπρα και προς την Χρυσή Αυγή.”

Αυτοί που έχουν ορθή πολιτική κρίση γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να πάρουν τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάποιοι άλλοι ελπίζουν όμως… Ποιοι είναι αυτοί; Είναι η Ν.Δ., η οποία με την αμφιλεγόμενη στάση της στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία δηλώνουν ότι δεν θα ακυρώσουν εάν γίνουν κυβέρνηση, δεν μπορούν να πάρουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν μόνοι τους έσκαψαν το χαράκωμα μεταξύ Ν.Δ. και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την πολιτική σκευωρία που φυλάκισε την ηγεσία του Εθνικιστικού Κινήματος.

Υπάρχουν όμως και άλλοι. Ποιοι είναι αυτοί; Είναι διάφοροι “Δελλαπατρίδηδες”, ορφανά σχεδόν όλοι άλλοι της Νέας Δημοκρατίας, άλλοι του ΛΑ.Ο.Σ. και άλλοι του ΠΑΣΟΚ. Όλοι τους, χωρίς εξαίρεση είναι συνένοχοι στο μεγάλο εθνικό έγκλημα των μνημονίων και επί πλέον βρωμάνε από μακριά κυρίως Νέα Δημοκρατία όπου πέρασαν δεκάδες χρόνια της πολιτικής τους ζωής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poioi-theloun-tis-pshfous-ths-chrushs-aughs#ixzz5gqftZog0

Exit mobile version