Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύμφωνο «Μεϊμαράκη – Παπαδημούλη» εναντίον της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές

Σύμφωνο «Μεϊμαράκη - Παπαδημούλη» εναντίον της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές

«Λαγό» έβγαλε η καπιταλιστική σύναξη με την επωνυμία 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η οποία διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες και στην οποία ομιλητές ήταν εκπρόσωποι τόσο της ΝΔ, όσο και του Σύριζα.

Εκεί, λοιπόν, «υπεγράφη» με τον πλέον επίσημο τρόπο η ανίερη συμμαχία της ΝΔ και του Σύριζα εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, η οποία βεβαίως είναι σε ισχύ εδώ και χρόνια, απλώς τώρα έγινε και επισήμως.

Η αρχή έγινε με την τοποθέτηση του «μεσάζοντα» Βούτση, ο οποίος είπε ότι «η εποχή των τεράτων βρίσκεται ενώπιόν μας» και έκανε έκκληση για μια «συλλογική αφύπνιση» απέναντι στην «ξενοφοβία», την «ομοφοβία», την «μισαλλοδοξία» και «εν τέλει τον ακροδεξιό λαϊκισμό».

Την σκυτάλη από τον Βούτση πήρε ο Παπαδημούλης του Σύριζα, ο οποίος τόνισε την «ανάγκη να διαμορφωθεί ένα ευρύτερο μέτωπο για την αντιμετώπιση της Ακροδεξιάς και του κινδύνου διάλυσης της Ευρώπης».

Ο Μεϊμαράκης από την πλευρά του, «έπιασε το υπονοούμενο» του Παπαδημούλη και αποδέχτηκε την σύμπλευση ΝΔ – Σύριζα εναντίον της Χρυσής Αυγής, λέγοντας τα εξής δουλοπρεπή και γλοιώδη:

«Με ανθρώπους της αριστεράς μπορούμε να συνεννοηθούμε για μια Ευρώπη όπως τη θέλουμε, με ανθρώπους όπως ο κ. Παπαδημούλης».

Κάπως έτσι, και επισήμως, από το Φόρουμ των Δελφών, πιστοποιείται η θέση τιμής που κατέχει η Χρυσή Αυγή να μάχεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για να εκπροσωπήσει τους Έλληνες πολίτες.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumfwno-meimarakh-papadhmoulh-enantion-ths-chrushs-aughs-gia-tis-eurwekloge#ixzz5gvdQPlRl

Exit mobile version