Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: «Το τζαμί του Τσίπρα στην Αθήνα θα λειτουργήσει ως χορηγός επικοινωνίας του Νίκου Μιχαλολιάκου»

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: «Το τζαμί του Τσίπρα στην Αθήνα θα λειτουργήσει ως χορηγός επικοινωνίας του Νίκου Μιχαλολιάκου»

Όσο κι αν προσπαθεί το ανθελληνικό σύστημα με τις εναλλασσόμενες τακτικές της συκοφαντίας και της συνομωσίας σιωπής να σταματήσει την συνεχή άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν λείπουν τα δημοσιεύματα εκείνα που παραδέχονται την αυτονόητη αυτή αλήθεια. Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρονται στην «Δημοκρατία» επί του θέματος αυτού:

«Θέλει να κάνει και φιέστα για τη λειτουργία του τζαμιού στον Βοτανικό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να καταχωριστεί στο πάνθεον των προοδευτικών πρωθυπουργών. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως με επισημότητες αυτού του τύπου θα καταγραφεί ως χορηγός επικοινωνίας του Νίκου Μιχαλολιάκου και του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων».

Ο δεδηλωμένος εθνομηδενισμός του Τσίπρα και της κυβέρνησής του είναι απολύτως σίγουρο ότι οδηγεί σε θεαματική αύξηση των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες που θα συμβούν μέσα στο 2019, καθώς το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η μόνη σημαντική φωνή Εθνικής Αντίστασης στον ανθελληνισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ΝΔ που συνοδοιπορεί μαζί του σε αυτόν, όπως άλλωστε έπραξε και με την ψήφιση υπέρ της ανέγερσης του τεμένους.

Σε Βουλή, Ευρωβουλή, Περιφέρειες και Δήμους οι Έλληνες Εθνικιστές, ενδυναμωμένοι πολύ περισσότερο, θα δώσουν τον Έντιμο και Νόμιμο Αγώνα τους για Πατρίδα, Τιμή και Ελευθερία!

Δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει Δυνατή Ελλάδα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia-to-tzami-tou-tsipra-sthn-athhna-tha-leitourghsei-ws-ch#ixzz5gw8TQ1IN

Exit mobile version