Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ελληνική Αυγή για την Αττική”: Όχι στο ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα!

“Ελληνική Αυγή για την Αττική”: Όχι στο ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα!

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την λειτουργία του πρώτου ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα με την πρόσληψη του ιμάμη και την διευθέτηση των υπόλοιπων λεπτομερειών.

Οι πληροφορίες λένε ότι η κυβέρνηση, η περιφέρεια και όλο το «προοδευτικό σινάφι» θα επιχειρήσει να εορτάσει το γεγονός με την δέουσα λαμπρότητα με την σκέψη μάλιστα να προσκληθούν και ξένοι ηγέτες ισλαμικών κρατών!

Και όλα αυτά συμβαίνουν για πρώτη φορά στην Πατρίδα μας έπειτα από την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού….

Είναι πραγματικά θλιβερός και εξοργιστικός ταυτόχρονα ο τρόπος με τον οποίο επιχειρείται η βίαιη ισλαμοποίηση της χώρας μας σε αντίθεση με την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Προφανώς οι κυβερνώντες όχι μόνο αδιαφορούν για τους εθνικούς κινδύνους που εγκυμονούν τέτοιες ενέργειες, αλλά φαίνεται πως υιοθετούν ξεκάθαρα μία εθνοκτόνο πολιτική τα ολέθρια αποτελέσματα της οποίας θα φανούν πολύ σύντομα.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» υπόσχεται ότι θα παλέψει με κάθε νόμιμο τρόπο για να αποτρέψει την λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να στοιχηθούν μαζί μας σε αυτό τον Αγώνα.

Ελπίζουμε δε ότι με την επίτευξη ενός λαμπρού εκλογικού αποτελέσματος, συνδυαστικά και με τον δήμο της Αθήνας, να το επιτύχουμε άμεσα!

Ελληνική Αυγή για την Αττική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-ochi-sto-islamiko-temenos-sthn-athhna#ixzz5gwp9iJBT

Exit mobile version