Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελευταία η Ελλάδα στην Ευρώπη σε θέματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης

Άλλη μια θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα αποτελεί πραγματικότητα, καθώς τελευταία μεταξύ 24 κρατών-μελών της Ε.Ε. κατατάχθηκε η Ελλάδα στα θέματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης, σε έρευνα που πραγματοποίησε η αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση World Justice Project.

Πρόκειται για έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 120.000 νοικοκυριών και 3.800 ειδικών, σε 126 χώρες παγκοσμίως. Στην γενική κατάταξη η Ελλάδα κατετάγη 36η στον κόσμο και 21η μεταξύ 24 χωρών της Ε.Ε., στα θέματα εφαρμογής του νόμου.

Σε ευρωπαϊκή κλίμακα, τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι ασφαλώς απογοητευτικά για την Ελλάδα. Κατετάγη 21η μεταξύ 24 κρατών, πάνω από την Κροατία, την Βουλγαρία και την Ουγγαρία. Στην υποκατηγορία «τάξη και ασφάλεια» μάλιστα κατέλαβε την τελευταία θέση μεταξύ 24 κρατών-μελών της Ε.Ε.

Ένα κράτος όπου το «μπάχαλο» αποτελεί την κυρίαρχη κατάσταση δεν είναι δυνατόν να έχει την παραμικρή δυνατότητα ευοίωνης προοπτικής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/teleutaia-h-ellada-sthn-e.e.-se-themata-asfaleias-kai-dhmosias-tajhs#ixzz5gxrC7Dt1

Exit mobile version