Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Λιάζονται και μετά… μαχαιρώνουν οι λαθρομετανάστες. Έτσι έγινε και στον Σταθμό Λαρίσης, καθώς όπως μάθαμε όχι μόνο απείλησε ο λαθρομετανάστης το επιβατικό κοινό του ΟΣΕ με μαχαίρι, αλλά κατάφερε να τραυματίσει και αστυνομικό κατά την προσπάθεια φυγής του. Βέβαια, να σημειωθεί πως πριν λίγο εμπορευόταν ναρκωτικά με συμμορία αράβων στον Σταθμό Λαρίσης. Εγώ που χρησιμοποιώ τον προαστιακό για να πηγαίνω στην δουλειά μου, ήδη έχει γίνει γκέτο συμμοριών ο Σταθμός του ΟΣΕ και τρέμεις να περάσεις από τις υπόγειες διαβάσεις για να μετεπιβιβαστείς σε άλλο τραίνο. Πηγαίνουμε για ένα μεροκάματο από την μία άκρη της Αττικής στην άλλη και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε στο σπίτι μας ζωντανοί. Όχι δεν μου φτάνουν οι συλλήψεις, θέλω απέλαση όλων πίσω στις πατρίδες τους, δεν υπαρχει άλλη ανοχή, όταν πρόκεται για τις Ζωές μας. Άμεση απέλαση όλων τώρα!

Ελευθερία Α.

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: «Το τζαμί του Τσίπρα στην Αθήνα θα λειτουργήσει ως χορηγός επικοινωνίας του Νίκου Μιχαλολιάκου»

Ανατριχίλα και μόνο που ακούς από τον άθλιο οπαδό δολοφόνων μικρών παιδιών και γυναικών. Τον οπαδό του κομμουνιστικού κτήνους που σφαγίασε πάνω από 40 εκατομμύρια αθώες ψυχές στη Ρωσία, την Ουγγαρία, την Πολωνία να μιλά για την Τιτάνια μορφή του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά, του ανθρώπου που δήλωνε αντικομμουνιστής και Μέγας εθνικιστής. Ιερό και Όσιο δεν έχουν οι μπολσεβίκοι κατατροπωμένοι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ιδιαίτερα στις χώρες που γνώρισαν τον κομμουνισμό. Στην Ελλάδα ζουν και βασιλεύουν και συνεχίζουν να τρώνε τις σάρκες της χώρας άθλιε Μπογιόπουλε μην πιάνεις στο στόμα σου το ίνδαλμα του εθνικισμού τον Κωστή Παλαμά.

Α.Μ.

Σύμφωνο «Μεϊμαράκη – Παπαδημούλη» εναντίον της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές

Ήρθαν τα μαντάτα από Γαλλία. Μας τέλειωσε ο πατέρας και η μητέρα. Με εντολή Μακρόν θα έχουμε πια “γονέα 1” και “γονέα 2”. O tempora o mores! Αντισταθείτε Έλληνες. Το τέρας της παγκοσμιοποίησης και της πολιτικής ορθότητας εξαπολύει λυσσαλέες επιθέσεις στα έθνη – κράτη και στις οικογένειες. Μόνο Χρυσή Αυγή για να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας!

Χ. Λ. 

Η σύζυγος του Δημήτρη Ψαρρά, Άντα, που υπερασπίστηκε τον παιδεραστή Νίκο Γεωργιάδη, «ξεχνάει» τι είχε γράψει…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-2-martiou-2019#ixzz5gxrVCEPM

Exit mobile version