Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης επικύρωσε την προδοσία της Μακεδονίας: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών!” ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Από την πρώτη στιγμή που σχεδιάστηκε και δρομολογήθηκε η προδοσία της Μακεδονίας με την συμφωνία των Πρεσπών, αποκαλύφθηκε ο ύπουλος ρόλος της ΝΔ, η οποία κατ΄ουσίαν άνοιξε τον δρόμο για την προδοσία.

Μέσα από μια μακρά πορεία Αγώνων για την Μακεδονία μας, οι οποίοι συνεχίζονται με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία, η νεοφιλελεύθερη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη τους πρόδωσε βήμα – βήμα ώσπου καταλήξαμε στην τελική επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Θυμίζουμε πως η παράταξη του ψευτοεθνάρχη δεν στήριξε τις μαθητικές κινητοποιήσεις και δεν έφερε ούτε ένα εμπόδιο στην ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς απέρριψε την πρόταση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής καταχειροκροτούμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προχώρησε σε μαζικές παραιτήσεις βουλευτών για να οδηγηθεί η Χώρα σε εκλογές και δεν συνυπέγραψε την πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Αφού πρόδωσε λοιπόν βήμα προς βήμα τους Αγώνες των Ελλήνων ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας, πέτυχε τον σκοπό της να επικυρωθεί η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και ως μελλοντική κυβέρνηση να την εφαρμόσει κατά γράμμα.

Ως κερασάκι στην τούρτα της προδοσίας έρχεται η ξεκάθαρη χθεσινή δήλωση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών πως θα σεβαστεί και θα εφαρμόσει την “επικυρωμένη διεθνή” συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε αυτολεξεί στα αγγλικά: “What i have said very clearly is that we have an international agreement that i did not like, it’s a ratified international agreement and i am going to respect this agreement“.

Και για όσους δεν το κατάλαβαν είπε λοιπόν: “Αυτό που είπα ΞΕΚΑΘΑΡΑ είναι ότι έχουμε μια ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ που δεν μου άρεσε, είναι μια επικυρωμένη διεθνής συμφωνία και ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΩ!

Τονίζουμε για πολλοστή φορά προς όλους πως μόνο με εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων, καθώς ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός Αρχηγός που είχε δεσμευτεί για αυτό με προσωπική δημόσια επιστολή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-epikurwse-thn-prodosia-ths-makedonias-tha-sebastw-thn-sumfwnia#ixzz5h1seOiNc

Exit mobile version