Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Αποστολάκης εγγυήθηκε την εδαφική ακεραιότητα των Σκοπίων!

Ο υπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Αποστολάκης εγγυήθηκε την εδαφική ακεραιότητα των Σκοπίων!

Το ξεπούλημα του Ιερού Ονόματος της Μακεδονίας μας από την κυβέρνηση των εξουσιολάγνων σαλτιμπάγκων του ΣΥΡΙΖΑ είναι δυστυχώς γεγονός. Οι αντιδράσεις σύσσωμου του Ελληνικού Λαού οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από πρωτοφανή μαζικότητα (και συνεχίζονται σε διάφορα μέρη της Μακεδονίας), δεν ελήφθησαν υπόψη από τους κατά τ’ άλλα θεματοφύλακες της “δημοκρατίας”.

Αντ’ αυτού η άσκηση της μειοδοτικής πολιτικής στο μείζον εθνικό ζήτημα σε συνδυασμό με την πλήρη εφαρμογή της “παραφωνίας” των Πρεσπών εκ μέρους των συριζαίων συνεχίζεται. Οι πρόσφατες αναφορές του υπουργού Εθνικής Άμυνας Αποστολάκη στα πλαίσια του Forum που διεξήχθη στους Δελφούς είναι χαρακτηριστικές.

Ο Αποστολάκης δήλωσε ότι “η ένταξη της “Βόρειας Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει τη σταθερότητα και στόχος της κυβέρνησης είναι η περαιτέρω συνεργασία με τη “Βόρεια Μακεδονία”, ώστε να καταστεί η Ελλάδα κύριος στρατιωτικός και διπλωματικός εταίρος της γειτονικής χώρας“.

Θυμίζουμε σχετικά με την επιδιωκόμενη αμυντική συνεργασία με το κρατίδιο των Σκοπίων πως προβλέπεται ρητώς στο άρθρο 17 της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών με τίτλο Αμυντική Συνεργασία και έχει ως εξής: “Τα Μέρη θα ενισχύσουν και θα επεκτείνουν την συνεργασία τους στον τομέα της Άμυνας, μέσω, μεταξύ άλλων, συχνών εκατέρωθεν επισκέψεων και επαφών της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεών τους, την κατάλληλη  μεταφορά τεχνογνωσίας και οικοδόμησης δυνατοτήτων, την συνεργασία στους τομείς της παραγωγής ενημέρωσης και κοινών στρατιωτικών ασκήσεων. Ιδιαίτερη έμφαση Θα δοθεί στην εκπαίδευση προσωπικού την οποία τα Μέρη θα μπορούσαν να παράσχουν το ένα στο άλλο“.

Είναι τραγικό ότι η Ελλάδα καλείται να συμμαχήσει με τους παραχαράκτες της Ιστορίας μας. Πιο λυπηρό όμως είναι το γεγονός ότι στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμύνης βρίσκεται ένας άνθρωπος ο οποίος με χαρακτηριστική αναίδεια κάθεται δίπλα στην σκοπιανή ομόλογό του και η καρτέλα που είναι τοποθετημένη στο συνεδριακό έδρανο γράφει ”Βόρεια Μακεδονία”.

Ως εκ τούτου είναι πλέον σαφές ότι ο Αποστολάκης κατά παράβαση κάθε στρατιωτικής και πολιτικής έννοιας των Ιερών Όρκων που έχει δώσει ενώπιον του Ελληνικού Έθνους και του Ελληνικού Στρατού, συνεχίζει να διασύρεται σε διεθνές επίπεδο και ταυτόχρονα να προσβάλλει την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Φοίβος Μαργαρίτης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgou-ethnikhs-amunas-kuriou-apostolakh-sta-plaisia-tou-forum#ixzz5h3bzHxRP

Exit mobile version