Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα μία… επιτυχία Πολάκη: Νεκρός στο ΚΑΤ από φωτιά!

Ακόμα μία... επιτυχία Πολάκη: Νεκρός στο ΚΑΤ από φωτιά!

Ένα ακόμη τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σήμερα σε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά νοσοκομεία, στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας άντρας 53 ετών απανθρακώθηκε εντός της πτέρυγας όπου νοσηλευόταν.

Το νοσοκομείο εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου. Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Φαίνεται ότι η αναμόρφωση του Ε.Σ.Υ την οποία με παρρησία ευαγγελίζεται ο κομμουνιστής Πολάκης και οι συν αυτώ παρατρεχάμενοι προϋποθέτει την απώλεια ανθρωπίνων ζωών και δη με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Ήδη ο θάνατος περίπου 100 ατόμων από τον ιό της γρίπης δεν αποτελεί μείζον θέμα για τον Πολάκη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ΣΥΡΙΖΕΡΤ ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι… δεν τρέχει και τίποτα.

Προφανώς δεν είναι το τόσο… σημαντικό για τον Πολάκη που ένας νοσηλευόμενος στο ΚΑΤ έχασε την ζωή του από φωτιά!

Φ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nekros-sto-kat-polakh#ixzz5h3d1LrP1

Exit mobile version