Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Kυριακή 3 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Kυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ανενόχλητοι μοιράζουν φυλλάδια για την “αυτονομία της Μακεδονίας” σε Σέρρες και Φλώρινα. Ύστερα λένε ακραίους όσους αντιδρούν στην παρουσία των προδοτών στην Βόρεια Ελλάδα. Δεν υπάρχει κύριοι καμία αλληλεγγύη, ξεπουλήσατε την Μακεδονία, αφήνετε εδώ μέσα ακραίους κύκλους να σπέρνουν το δηλητήριο για ανύπαρκτες μακεδονικές μειονότητες,και για μια αυτόνομη Μακεδονία. Εύχομαι από την καρδιά μου να γίνει το συντομότερο δυνατόν κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή, δεν αντέχουμε άλλη προδοσία!

Ιωάννης Π.

Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί: Η αριστερά στα σκουπίδια της ιστορίας

Αν και καρναβάλι, έπεσαν οι μάσκες! Φανερώθηκε το πρόσωπο των προδοτών, πάει και το “Βόρεια” και τώρα μας έμεινε το σκέτο “Μακεδονία”. Περιχαρής ο Κοτζιάς αναφέρθηκε στο κρατίδιο των Σκοπίων, ως Μακεδονία, στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών. Πρέπει πάση θυσία να στηρίξουμε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις το μόνο αληθινά πατριωτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Αυτό που έγινε με την Μακεδονία, δεν συγχωρείται και δεν ξεπλένεται το στίγμα που άφησε πίσω του. Όλοι να δώσουμε αγώνα με την Χρυσή Αυγή, μας χρειάζεται η Πατρίδα μας και πρέπει να τελειώσουμε μια για πάντα με αυτούς που δολοφονούν τα όνειρά μας και την ίδια μας την Ιστορία ως Έθνος.

Δέσποινα Ν.

ΕΛΑΜ: Ο εγκληματίας πολέμου Ταλάτ στηρίζει τον τουρκοκύπριο υποψήφιο του ΑΚΕΛ

Τελευταία η Ελλάδα σε θέματα ασφάλειας και δημόσια τάξης, διαβάζω. Εδώ μέσα κυριαρχεί το απέραντο χάος, λαθρομετανάστες μαχαιρώνουν, κλέβουν, πουλούν ναρκωτικά, αναρχικοί καίνε την πόλη και τις περιουσίες του κόσμου, τα πάντα υπολειτουργούν. Η μόνη περίπτωση όπου όλα λειτουργούν ρολόι είναι αν βγούμε στους δρόμους για την Μακεδονία μας. Εκεί θυμούνται όλοι ότι είναι όργανα της τάξης, για την ακρίβεια της Νέας Τάξης. Ας ελπίσουμε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν όλοι με γνώμονα το καλό του συνόλου, γιατί έτσι όπως πάμε δεν μας βλέπω καλά.

Π.Π.

Άντρο κακοποιών και «τζιχαντιστών» η κατάληψη που εκκενώθηκε στα Εξάρχεια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-3-martiou-2019#ixzz5h3dV1ERw

Exit mobile version