Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταυροδρόμι

Σταυροδρόμι

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί.

Οι εκλογές που έρχονται, είναι ιδιαίτερης σημασίας. Ίσως οι κρισιμότερες εκλογές, που -εγώ τουλάχιστον- έχω ζήσει. Σε Εθνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Πατρίδα, βρίσκεται σε ένα «Ηράκλειο» σταυροδρόμι. Ο ένας δρόμος οδηγεί στην Αρετή και ο άλλος στην Κακία. Ο ένας δρόμος οδηγεί στον Εθνικό αφανισμό και ο άλλος στην Εθνική Δικαίωση.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των εχθρών της. Και οι πιο επικίνδυνοι εχθροί της, είναι εκείνοι που της κάνουν τον φίλο. Πριν στεγνώσει η μελάνη στην συμφωνία των Πρεσπών, βγήκαν οι Σκοπιανοί να κυκλοφορήσουν χάρτες με σύνορά που φτάνουν στο Αιγαίο. Το Αιγαίο που όλοι μας έχουμε καταλάβει ότι, «φίλοι» κι εχθροί το ξαναμοίρασαν, απλά δεν μας έχουν ενημερώσει ακόμη, για τα νέα σύνορα.

Η Θράκη, τυλίγεται σιγά-σιγά μεν, αλλά με απόλυτη σταθερότητα δε, στην τούρκικη μαντήλα. Αίμα έχει μυριστεί κι ο «καλός» γείτονας Αλβανός, που δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει τις πραγματικές διαθέσεις του, εχθρικές και ανθελληνικές.

Στο οικονομικό επίπεδο τι να πούμε, αφού φτάσαμε στο σημείο να υποθηκεύσουμε, όχι μόνο τα σπίτια μας, όχι μόνο την κρατική περιουσία, αλλά τα αρχαία τείχη, τα μουσεία και τον Πολιτισμό μας!!!

Σε αυτή τη θέση μας οδήγησαν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι οι φαύλοι «μεταπολιτευτικοί» πολιτικοί που σπατάλησαν, έκλεψαν, ξεπούλησαν, πρόδωσαν, πλάνεψαν και διακόρευσαν. Το δεύτερο είναι η πολιτική αφέλεια του εκλογικού σώματος, που ψηφίζει για επιδόματα και διορισμούς, ψηφίζει για βόλεμα. Το παραπάνω χαρμάνι δημιούργησε μια κοινωνία «τεμπέληδων της εύφορης κοιλάδας».

Και τώρα την κοιλάδα έβαλαν στο μάτι οι γείτονες…

Στις εκλογές που έρχονται, καλούμαστε να ρίξουμε στην κάλπη, όχι το ψηφοδέλτιο ενός κόμματος, αλλά την ρήση του Λίνκολν: «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου».

Στις εκλογές που έρχονται, ευτυχώς για την Ελλάδα, υπάρχει ο δρόμος της Χρυσής Αυγής. Ο δρόμος της Αρετής. Είναι εκείνο το δύσβατο μονοπάτι, της Εθνικής πραγμάτωσης. Εκείνο το μονοπάτι, που οδηγεί στην Εθνική Ανασυγκρότηση. Που εγγυάται ένα αξιοπρεπές και φωτεινό μέλλον για τα παιδιά μας.

Ας διαλέξουμε την κάματο από την τεμπελιά. Τον αγώνα από την καφετέρια. Ας αποκτήσουμε ένα όραμα σαν τον στίχο του Ελύτη: «Θα ‘θελα να κοιμηθώ μια μέρα και να ξυπνήσω σε έναν αιώνα όπου και τα πουλιά ακόμη να κελαηδούν ελληνικά και νικητήρια».

Ας διαλέξουμε εκείνο το μονοπάτι που είναι ανηφορικό και δύσκολο, αλλά ας μην ξεχνάμε, πως όσο πιο ψηλά θα ανεβαίνουμε, τόσο καθαρότερο αέρα θα αναπνέουμε.

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/staurodromi#ixzz5h6FDthap

Exit mobile version