Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασύδοτο το αριστερό παρακράτος: Εκατοντάδες μολότοφ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ασύδοτο το αριστερό παρακράτος: Εκατοντάδες μολότοφ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Νύχτα επεισοδίων το βράδυ του Σαββάτου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ομάδες κουκουλοφόρων αριστεριστών να κάνουν επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως και στα ΜΑΤ στην Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Η πρώτη χρονικά επίθεση έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως στην οδό Βεΐκου, στο Κουκάκι. Η ομάδα των κουκουλοφόρων χτύπησε λίγο μετά τις 23:30 εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών. Από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές σε ένα περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτήριο της οδού Βεΐκου αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η δεύτερη επίθεση έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αγ. Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη. Στις 2:38, ομάδα περίπου πενήντα νεαρών εξήλθε από την πλατεία χημείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κινήθηκε κατά των διμοιριών που βρίσκονταν στο τουρκικό προξενείο. Από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές σε τέσσερα σταθμευμένα ΙΧ.

Παρά την σφοδρότητα των επεισοδίων, έγιναν μονάχα 2 συλλήψεις, για κατοχή ναρκωτικών και οι κουκουλοφόροι θα είναι ελεύθεροι πολύ σύντομα, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Μην πάρει και κανένα τηλέφωνο ο Βούτσης να τους πάνε με ταξί – περιπολικό στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/asudoto-to-aristero-parakratos-ekatontades-molotof-se-athhna-kai-thessaloni#ixzz5h6FehERc

Exit mobile version