Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο παιδεραστής μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και η στάση της ΝΔ για το «μακεδονικό»

Ο παιδεραστής μυστικοσύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και η στάση της ΝΔ για το «μακεδονικό»

Ένα σχόλιο εφημερίδος ρίχνει φως στην επαμφοτερίζουσα στάση της Νέας Δημοκρατίας στο «Μακεδονικό». Θυμίζουμε ότι η Νέα Δημοκρατία αρχικώς στάθηκε αλληλέγγυα στην Συμφωνία των Πρεσπών, συνεπής με την πάγια θέση της υπέρ της σύνθετης ονομασίας και του «Βουκουρεστίου», ενώ αργότερα σήκωσε «λάβαρα μακεδονικού αγώνα» και απέφευγε με κάθε τρόπο την διατύπωση καθαρής θέσεως για το μείζον εθνικό θέμα.

Τι γινόταν, λοιπόν, εκείνη την περίοδο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας; Σας παραθέτουμε το σχόλιο της εφημερίδος “Kontra”:

«Ο Ν. Γεωργιάδης, ήταν εξ αρχής υπέρμαχος της γραμμής ότι πρέπει η ΝΔ να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα ως μυστικοσύμβουλος του Κυρ. Μητσοτάκη τον έπεισε αρχικά ότι αυτή η στάση είναι η σωστή. Γι’ αυτό και ο Κυρ. Μητσοτάκης αρχικά δεν ήταν αρνητικός για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η στάση του άλλαξε όμως μετά από μεγάλο καβγά στο επιτελείο του Κυρ. Μητσοτάκη με πρωταγωνιστή τον σύμβουλο Στρατηγικής και Επικοινωνίας τον Τάκη Θεοδωρικάκο που με όπλο τις μετρήσεις κυρίως στην Μακεδονία έπεισε τον πρόεδρο της ΝΔ να πει όχι στη Συμφωνία.»

Ο καταδικασμένος παιδεραστής Ν. Γεωργιάδης, ο οποίος αποκαλούσε ανοιχτά και δημόσια «μπούρδα» την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας, όχι μόνο είχε θέση δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά μάλιστα τον είχε πείσει και για την θέση που πρέπει να έχει η ΝΔ. Το τελευταίο, βεβαίως, δεν ήταν δύσκολο εγχείρημα· πάγια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας για την αναγνώριση των Σκοπίων με χρήση του όρου «Μακεδονία».

Έχει αξία, όμως, να δούμε και το δεύτερο μέρος του σχολίου, σχετικά με το πώς η ΝΔ άλλαξε στάση. Αυτό έγινε, όπως μαρτυρά το σχόλιο, λόγω των μετρήσεων, δηλαδή για τα ψηφαλάκια, γεγονός λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η Νέα Δημοκρατία έστησε ολόκληρη πολιτική σκευωρία εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου για τα ψηφαλάκια. Στο να αλλάξει την θέση της για ένα μείζον εθνικό ζήτημα θα κολλήσει;

Διαβάστε σχετικά:

Ο Μητσοτάκης επικύρωσε την προδοσία της Μακεδονίας: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών!” ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο καταδικασμένος παιδεραστής σύμβουλος του Μητσοτάκη αποκαλούσε «μπούρδα» την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-paiderasths-mustikosumboulos-tou-kuriakou-mhtsotakh-kai-h-stash-ths-nd-gi#ixzz5h7gtimdl

Exit mobile version