Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πεφωτισμένοι και Σκοτεινή Επιτροπή – Μέρος B’

Πεφωτισμένοι και Σκοτεινή Επιτροπή - Μέρος B’

Ο Δόκτωρ Τζων Κόλμαν, πρώην πράκτορας της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών, ευρυμαθής και πολυγραφότατος συγγραφέας, καθώς και εισηγητής της συνομωσιολογικής θεωρίας περί «Επιτροπής των 300» (δημοσιευθείσα στην -καταργημένη πλέον- ιστοσελίδα του Μάρτιν Φροστ το 2008, με 1η έντυπη έκδοση ως «Ιεραρχία των συνωμοτών : Η ιστορία της επιτροπής των 300» / «Conspirators’ Hierachy: The Story of The Committee of 300» – εκδόσεις Amer West Pub & Dist. την 1η Ιανουαρίου του 1992). Στην συνέχεια παρατίθεται -εμπλουτισμένο με απαραίτητες πληροφοριακές διασαφηνίσεις- ένα δεύτερο μικρό περιληπτικό και περιεκτικό απόσπασμα του πονήματός του, που αφορά σε μείζονες αντικειμενικούς σκοπούς των Ιλλουμινάτων, πέραν των 10 ήδη δημοσιευθέντων σε προηγούμενο άρθρο.

Οι Ιλλουμινάτοι ή και τα μέλη της «Επιτροπής των 300» σκοπούν και επιδιώκουν:

11. Να αποτρέπουν παντού τους ανθρώπους να αποφασίζουν για την μοίρα τους, με την επέλευση της μίας τεχνητής κρίσεως μετά την άλλη και, στην συνέχεια, να διενεργούν «διαχείριση» αυτών των κρίσεων, προφανώς όμως «διαχείριση» απολύτως συμβατή προς τα συμφέροντα των Ιλλουμινάτων. Αυτό θα προκαλέσει σύγχυση και στο ηθικό του πληθυσμού, στο βαθμόν όπου ευρεθεί αντιμέτωπος με πάρα πολλές επιλογές – «λύσεις», θα έχει ως αποτέλεσμα μια παραλυτική απάθεια σε μαζική κλίμακα. Στην περίπτωση των ΗΠΑ, ήδη είναι σε ισχύ ένας οργανισμός για την «διαχείριση κρίσεων». Καλείται «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχειρίσεως Εκτάκτου Ανάγκης» (FEMA), η ύπαρξη της οποίας κατέστη γνωστή για πρώτη φορά το 1980.

12. Να εισαγάγουν νέες ψυχοτρόπες, παραθρησκευτικές και θρησκευτικές λατρείες και να συνεχίσουν την περαιτέρω εξάπλωση και ενίσχυση των ήδη «εν λειτουργία και δράσει» αναλόγων, που περιλαμβάνουν γκάνγκστερς της μουσικής ροκ όπως οι διαβόητοι «αγέραστοι και σεξουαλικοί» Rolling Stones (μια ομάδα γκάνγκστερ πολύ ευνοημένη από την ευρωπαϊκή «Μαύρη Αριστοκρατία»- όρος που παγιώθηκε από τον Δόκτορα Κόλμαν και αφορά , στους πανίσχυρους απογόνους των παλαιών Βενετών και Γενουατών τραπεζιτών), καθώς και όλα τα συγκροτήματα που δημιουργήθηκαν από το «Ινστιτούτο Τάβιστοκ». Αυτή η μεταπολεμική συλλογική ψυχολογική πάρεση ξεκίνησε μεταπολεμικά με τους περιβόητους Βρετανούς «Beatles» τα πασίγνωστα «Σκαθάρια» της μουσικής pop.

13. Να συνεχίσουν να αναπτύσσουν και να διασπείρουν την λατρεία του «χριστιανικού φονταμενταλισμού» πού είχε αρχίσει από τον Darby, υπάλληλο της «Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών»». Η αιρετική παραθρησκεία αυτή χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, προσδιορίζοντας τους Ιουδαίους μέσω του μύθου του «εκλεκτού λαού του Θεού» και ταυτιζόμενη υπάκουα με αυτούς, δωρίζοντας μάλιστα πολύ σημαντικά χρηματικά ποσά σε αυτό που βλακωδώς πιστεύουν πως είναι ένας θρησκευτικός σκοπός για την προαγωγή του Χριστιανισμού.

Οι άνδρες της «Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών» και της «Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών» είχαν την …. αφελή συνήθεια της χορηγίας τεραστίων επιδοτήσεων σε χριστιανούς ευαγγελιστές. Ο Ροκφέλλερ και οι συνοδοιπόροι του ακολούθησαν το παράδειγμά τους, ενισχύοντες τον ευαγγελικό χριστιανισμό για να αποκρύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις, που ήταν η επίτευξη της πολιτικής εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην συνέχεια σε όλο τον κόσμο, όπως παλαιότερον είχε παραδεχθεί ο «πρώτος διδάξας» John Davison Rockefeller. Στις Ηνωμένες Πολιτείες η «Σέκτα Χριστιανών Φονταμενταλιστών» -η οποία ιδρύθηκε από τον John Nelson Darby υπάλληλο της «Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών»», ως μόρφωμα του «Διανεμητισμού» της ιδιαζούσης «διανεμητικής θεολογίας», ήταν ο μαζικός φορεύς που ευνοήθηκε. Στην Κίνα ανάλογος φορέας ήταν η «Κινεζική Ενδοχώρια Ιεραποστολή» και στην Νότιο Αφρική -πριν από τον πόλεμο των Μπόερς- ήταν η «Ιεραποστολική Εταιρεία του Λονδίνου» η οποία οδήγησε ακολούθως στον πόλεμο μεταξύ των Λευκών Μπόερς και Βρετανών, από τις δόλιες και πολυπράγμονες πολιτικές παρεμβάσεις της.

Όλες αυτές οι χριστιανικές οργανώσεις φαίνεται πως είχαν χρηματοδοτηθεί πάρα πολύ καλά. Οι διάσημοι «ανθρωπιστές» – ιεραπόστολοι Κουάκεροι ίδρυσαν κομμουνιστικού τύπου κοινότητες – «κομμούνες» κατά την διάρκεια του αμερικανικού «Επαναστατικού Πολέμου», και απερρόφησαν τεραστία οικονομική στήριξη από τον William Aldrich (άμεσο πρόγονο του Nelson Aldrich Rockefeller).

14. Να πιέσουν με κάθε τρόπο για την εξάπλωση των θρησκευτικών λατρειών όπως η «Μουσουλμανική Αδελφότης» και γενικώς ο οργανωμένος μουσουλμανικός φονταμενταλισμός, οι Σιχ και να διεξάγουν μέσω αυτών πειράματα «ελέγχου του νου» όπως ο James Warren «Jim» Jones (1931 -1978, Αμερικανός θρησκευτικός ηγέτης, ιδρυτής και ηγέτης του «Ναού του Λαού», διαβόητος λόγω της μαζικής δολοφονίας-αυτοκτονίας των μελών του, τον Νοέμβριο του 1978 στην Τζοουνστάουν, πρωτεύουσα της «Συνεταιριστικής Δημοκρατίας της Γουιάνα», όπου δολοφονήθηκαν και τριακόσια παιδιά από μαζική δηλητηρίαση με κυανιούχα ποτά. Ο Jones πέθανε από τραύμα με πυροβολισμό στο κεφάλι, ενώ υπάρχει η υποψία πως ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία). Εικάζεται ότι σε πείραμα «ελέγχου του νου» αφορούσε και η περίπτωση με τον κατά συρροή δολοφόνο περιθωριακό Αμερικανοεβραίο Δαβίδ Ρίτσαρντ Μπέρκοβιτς γνωστόν ως «Γιος του Σαμ».

15. Να εξαγάγουν παγκοσμίως ιδέες «θρησκευτικής απελευθέρωσης», έτσι ώστε να υπονομεύσουν όλες τις υπάρχουσες θρησκείες, αλλά κυρίως την χριστιανική θρησκεία. Αυτό ξεκίνησε με την μαζική «Ιησουιτική Θεολογία της Απελευθέρωσης», (η οποία μάλιστα έφερε ένα τέλος στην κυριαρχία της εγκληματικής – πολιτικής «Οικογένειας Σομόζα» στην Νικαράγουα), αλλά και επενέβη δραστηριότατα στο Ελ Σαλβαδόρ, επί 13 χρόνια (1979-1992) στον αδίστακτο εμφύλιο πόλεμο. Η Κόστα Ρίκα και η Ονδούρα εβίωσαν επίσης επαναστατικές δραστηριότητες, που υποκινήθηκαν από τους Ιησουίτες. Μια πολύ δραστήρια εταιρεία που ασχολήθηκε με την λεγόμενη θεολογία της απελευθέρωσης, ήταν η Μέρυ-Νόλ (Mary Knoll) προσανατολισμένη στις φιλανθρωπικές κοινοβιακές αποστολές κοινοκτημοσύνης. [Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1911 και έλαβε το όνομα αυτό από τον αφιερωμένο στην Παρθένο Μαρία (Mary) λοφίσκο (αγγλιστί Knoll), έξω από χωριό Όσσινινγκ της κομητείας Γουεστσέστερ της Νέας Υόρκης, όπου ευρίσκεται και το αρχηγείο της.] Στις ΗΠΑ οι «στρατευμένοι» στην αποστολή τους μοναχοί, μοναχές και ιεροκήρυκες «Μέρυ-Νόλερς» (Mary Knollers) χαίρουν μεγάλης εκτιμήσεως από τους χριστιανούς, θεωρούμενοι οι «πεζοναύτες του Καθολικισμού». Αυτό εξηγεί την εκτεταμένη προσοχή και εστίαση των μέσων ενημέρωσης για την θηριώδη δολοφονία των τεσσάρων μοναχών της στο Ελ Σαλβαδόρ. Οι τέσσερις μοναχές εθεωρήθησαν ….. «κομμουνιστές ανατρεπτικοί πράκτορες» και οι δραστηριότητές τους εσχολιάσθησαν ευρέως από την κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ. Όμως, παραδόξως, ο αμερικανικός τύπος και γενικότερον τα ΜΜΕ αρνήθηκαν να δώσουν οποιοδήποτε βήμα ή κάλυψη σχετικώς με την μάζα των εγγράφων που επέμενε ότι κατείχε η κυβέρνηση του Σαλβαδόρ, τα οποία κατ΄ αυτήν απεδείκνυαν τι ακριβώς έπρατταν παρανόμως και υπονομευτικώς στην χώρα οι μοναχές της Αποστολής Μέρυ Νολ. Η Μέρυ Νολ είναι σε υπηρεσία σε πολλές χώρες, και, κατά τον Δόκτορα Κόλμαν, είχε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην επέλευση του κομμουνισμού στην Ροδεσία, στην Μοζαμβίκη, στην Αγκόλα και στην Νότιο Αφρική.

16. Να προκαλέσουν μια συνολική κατάρρευση των εθνικών οικονομιών σε ολόκληρον τον κόσμο, ώστε να ενσπείρουν συνολικό πολιτικό χάος.

17. Να αναλάβουν τον έλεγχο όλων των εξωτερικών και των εσωτερικών (εγχωρίων) πολιτικών δραστηριοτήτων και πρακτικών των ΗΠΑ.

18. Να παρέχουν την πληρεστέρα δυνατή υποστήριξη σε υπερεθνικά όργανα όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, το Διεθνές Δικαστήριο και, να καταστήσουν -στον μέγιστο εφικτό βαθμό- τους εθνικούς και τοπικούς θεσμούς ολιγότερον αποτελεσματικούς, μέχρι την σταδιακή εξάλειψή τους ή την υπαγωγή τους υπό τον τυραννικό μανδύα του ΟΗΕ. – (Το «Διεθνές Δικαστήριο της Δικαιοσύνης», που συνήθως αναφέρεται ως «Παγκόσμιο Δικαστήριο» – ICJ, είναι ο κύριος δικαστικός κλάδος των Ηνωμένων Εθνών (του ΟΗΕ). Στεγάζεται στο «Μέγαρο της Ειρήνης» στην Χάγη της Ολλανδίας και ρυθμίζει ένα φάσμα νομικών διαφορών που του υποβάλλονται από τα κράτη, αλλά και παρέχει συμβουλευτικές γνώμες επί νομικών ερωτημάτων που του υποβάλλουν δεόντως εξουσιοδοτημένα διεθνή πρακτορεία και η Γενικής Συνέλευση του ΟΗΕ).

19. Να διεισδύσουν και να ανατρέψουν όλες τις εθνικές κυβερνήσεις, αλλά και να εργαστούν από το «εσωτερικό» των κυβερνήσεων, «εκ των ένδον», ώστε να καταστρέψουν την κυρίαρχο ακεραιότητα των εθνών, τα οποία εκπροσωπούνται από αυτούς και τα ενεργούμενά τους.

20. Να οργανώσουν ένα παγκόσμιο τρομοκρατικό σύστημα, αλλά και να διαπραγματεύονται με τρομοκράτες όποτε λαμβάνουν χώρα τρομοκρατικές δραστηριότητες. Πρέπει να υπενθυμιστεί ότι ο Μπετίνο Κράξι, ήταν εκείνος ο οποίος έπεισε την ιταλική κυβέρνηση και την αμερικανική κυβέρνηση να διαπραγματευθούν με τους «Ερυθροταξιαρχίτες» απαγωγείς του Πρωθυπουργού Μόρο και του Αμερικανού Στρατηγού Γενικής Τζέϊμς Λη Ντόζιερ. Παραμερισμένος,. ο Ντόζιερ ετέθη υπό αυστηρές διαταγές να μην μιλήσει καθόλου για ότι του συνέβη. Εάν ποτέ «έσπαγε» αυτήν του την σιωπή, αναμφισβήτητα θα κατέληγε να γίνει ένα θλιβερό «φρικτό παράδειγμα», με τον τρόπο με τον οποίο ο Χένρι Κίσινγκερ …. ασχολήθηκε με τον Άλντο Ρομέο Λουίτζι Μόρο, τον Ζουλφικάρ Αλί Μπούτο και με τον Στρατηγό Μουχάμαντ Ζία ουλ Χακ, «ρευστοποιώντας» τους.

21. Να αναλάβουν τον έλεγχο της εκπαιδεύσεως με την πρόθεση και τον σκοπό την καταστροφή της εντελώς και απολύτως. Μέχρι το 1993, στην Αμερική η πλήρης επίδραση αυτής της πολιτικής κατέστη εμφανής, και θα γίνει καταστροφικότερη, καθώς τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σχολεία άρχισαν αρχίζουν να διδάσκουν «Βασισμένη στο Αποτέλεσμα Εκπαίδευση» («Outcome Based Education» -OBE).

[Η «Βασισμένη στο Αποτέλεσμα Εκπαίδευση» είναι μια εκπαιδευτική θεωρία που θεμελιώνει κάθε μέρος του εκπαιδευτικού της συστήματος στηριγμένο στους ζητουμένους στόχους (στα «αποτελέσματα»). Μέχρι το τέλος της εκπαιδευτικής εμπειρίας κάθε μαθητής πρέπει να έχει επιτύχει τον «στόχο» που του ετέθη. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ύφος διδασκαλίας ή αξιολογήσεως στην «OΒΕ». Αντί για συγκρότηση κατά τάξεις, χαλκεύεται ένα μόρφωμα με το οποίο «οι ευκαιρίες και οι αξιολογήσεις πρέπει όλες να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τα καθορισμένα αποτελέσματα».

Οι μέθοδοι αυτής της εκπαιδεύσεως έχουν υιοθετηθεί στα εκπαιδευτικά συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, σε πολλαπλά επίπεδα. Οι ΗΠΑ έθεσαν ένα πρόγραμμα OBE σε ισχύ από το 1994, το οποίον έχει αναπροσαρμοστεί κατά την διάρκεια των επομένων ετών. Το 2005, το Χονγκ Κονγκ, υιοθέτησε μια προσέγγιση OBE για τα πανεπιστήμιά του. Η Μαλαισία εφήρμοσε OBE σε όλο το σύστημα δημοσίων σχολείων της από το 2008. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προτείνει μια μετατόπιση της εκπαιδεύσεως στην ΟΒΕ σε ολόκληρη την έκτασή της.

Σε μια προσπάθεια για την διεθνή αποδοχή της OBE, δημιουργήθηκε το 1989 η «Συμφωνία της Ουάσινγκτον», που επέτρεψε την τροποποίηση των προπτυχιακών σπουδών των μηχανικών κάθε ειδικότητος με χρήση μεθόδων OBE, είναι μια διεθνής συμφωνία διαπιστεύσεως για τους ακαδημαϊκούς τίτλους όλων των επαγγελματιών της μηχανικής, μεταξύ των φορέων που είναι αρμόδιοι για την διαπίστευση στις υπογράφουσες χώρες. Από το 2014 την έχουν υπογράψει οι : Αυστραλία, Καναδάς, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ιρλανδία, Ιαπωνία, Κορέα, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Νότιος Αφρική, Σρι Λάνκα, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες

Η συμφωνία αναγνωρίζει ότι υπάρχει ουσιαστική ισοδυναμία των προγραμμάτων που διαπιστεύθηκαν από τα συμβαλλόμενα μέρη. Οι απόφοιτοι των διαπιστευμένων προγραμμάτων σε οποιαδήποτε από τις υπογράφουσες χώρες αναγνωρίζονται από τις άλλες χώρες που υπέγραψαν ότι πληρούν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την είσοδο στην εξάσκηση κάθε μηχανικής ειδικότητος. Η αναγνώριση των διαπιστευμένων προγραμμάτων δεν έχει αναδρομική ισχύ, αλλά τίθεται σε ισχύ μόνον από την ημερομηνία προσχωρήσεως της χώρας σε «καθεστώς υπογράψαντος».]

Α. Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pefwtismenoi-kai-skoteinh-epitroph1#ixzz5h8b8pAoI

Exit mobile version