Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντιμιτρόφ: Είμαστε ευγνώμονες στον Τσίπρα που τόλμησε να προδώσει την Μακεδονία

Την ευγνωμοσύνη του στον αρχιπροδότη Τσίπρα, «που τόλμησε» -όπως είπε- «για την οικοδόμηση μίας σχέσης φιλίας μεταξύ των δύο χωρών» (εννοώντας, που τόλμησε να προδώσει την Μακεδονία…) εξέφρασε κατά την ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ.

Μάλιστα, όλως… τυχαίως, εκείνη τη στιγμή που τα έλεγε όλα αυτά ο ευγνώμων Σκοπιανός, ο Τσίπρας είχε εισέλθει στην αίθουσα για να τ’ ακούσει τα καθέκαστα και να χαρεί!

Ιδού: «Για να επιλύσεις ένα πρόβλημα ακατανόητο πρέπει να είσαι περισσότερο ξεροκέφαλος απ’ το ίδιο το πρόβλημα. Πρέπει να είσαι δημιουργικός και να έχεις μεγάλη υπομονή. Υπό τη ηγεσία του Αλέξη και του Ζόραν τα καταφέραμε. Σκεφτήκαμε μακροπρόθεσμα και τις ωφέλειες των λαών μας. Όχι την πολιτική νίκη της στιγμής. Σκεφτήκαμε τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές».

Η συμφωνία είναι μία ιστορική στιγμή, κάτι που μου έγινε ακόμα πιο σαφές στην πρόσφατη Σύνοδο για την Ασφάλεια στο Μόναχο όπου όλα τα κράτη παραδέχθηκαν ότι έγινε κάτι…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version