Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Εκατοντάδες μολότοφ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και επεισόδια με μαχαίρια και ρόπαλα σε 3 γήπεδα. Η χώρα έχει παραδοθεί στην αναρχία των συμμοριών. Δεν υπάρχει αστυνόμευση. Πληρώνει ο πολίτης το 80% του εισοδήματός του στο κράτος το οποίο εκτός από το ότι είναι ανθελληνικό δεν του προσφέρει απολύτως τίποτα. Οι εγκληματίες ζουν στην γη της επαγγελίας και οι νοικοκυραίοι βιώνουν την κόλαση. Οι όμως νοικοκυραίοι είναι αυτοί που έκαναν τους συμμορίτες κυβέρνηση και οι νοικοκυραίοι πρέπει να σταματήσουν αυτή την ασυδοσία. Ψήφο στην Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές για να επιστρέψουν οι ζωές μας στην κανονικότητα.

Δημήτρης Π.

Μαζικές συλλήψεις Πατριωτών στην Λέσβο γιατί έστησαν ξανά τον Σταυρό στην Απελή: Σχηματίζονται 33 δικογραφίες!

Ο Τσίπρας θα πάει περιοδεία στην Μακεδονία ανακοίνωσε το ΣΥΡΙΖΑ και μετά μαθαίνουμε ότι θα πάει στα σκόπια. Ο Αποστολάκης, ο βάτραχος του γλυκού νερού, εγγυάται την εδαφική ακεραιότητα των σκοπίων, τους βάζουμε στο ΝΑΤΟ ενώ δεν έχουν στρατό ούτε πολεμική αεροπορία, και για όλα αυτά πληρώνει ο Έλληνας. Πληρώνουμε τους σκοπιανούς και τους προδότες για να μας κουνούν το δάκτυλο και να διεκδικούν τα εδάφη και την ιστορία μας. Ξεπεσμός και ξεφτίλα. Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Μακεδονία μόνο Ελληνική, όλοι οι προδότες στην φυλακή!

Μαρία Α.

Πρεσβευτής ΗΠΑ Πάιατ: Η Ελλάδα είναι αποικία μας και έκανε δυναμικό comeback με την προδοσία των Πρεσπών

Ο Μητσοτάκης στο διεθνές οικονομικό φόρουμ των Δελφών ευθαρσώς και χωρίς δισταγμό δεσμεύτηκε να τηρήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Δεν του άρεσε αλλά θα την τηρήσει. Οι προδότες οι Μητσοτάκηδες που άνοιξαν τα σύνορα με την αλβανία και σχεδόν εξαφάνισαν την Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου και δημιούργησαν αλβανική εδώ, αυτοί που αναγνώρισαν τα σκόπια ως ΠΓΜΔ (πρώην γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας), δεν τους άρεσε η συμφωνία αλλά θα την τηρήσουν γιατί είναι “διεθνής”. Τέρμα η υποκρισία και τα “δεν ήξερα”: Όποιος/όποια ψηφίσει ΝΔ στις επόμενες εκλογές είναι προδότες και ανθέλληνες και όμοιοι των συριζαίων. Η Ελλάδα πρέπει να καθαρίσει από τους προδότες αλλά και από τους κρυφοπροδότες!

Κ.Τ.

Ασύδοτο το αριστερό παρακράτος: Εκατοντάδες μολότοφ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-4-martiou-2019#ixzz5h9a0sUCo

Exit mobile version