Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελληνική Αυγή για την Καβάλα στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παύλου Μελά – Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Καβάλας μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας Δημήτρη Βογιατζή παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παύλου Μελά το πρωί του Σαββάτου στην Καβάλα.

Ο Παύλος Μελάς είναι πρότυπο θυσίας και κυρίως, πρότυπο ιστορικής μνήμης το οποίο έχουμε ανάγκη στις εποχές που κυβερνά η προδοσία και η μισαλλοδοξία ενός σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου που αργοπεθαίνει μπροστά στην αναμφισβήτητη άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Οι συνεχείς πιέσεις και η ραγδαία άνοδος της “Ελληνικής Αυγής” ανάγκασαν την δήμαρχο να κάνει πράξη την πρόταση του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων σχετικά με την τοποθέτηση της προτομής του Παύλου Μελά στο δημοτικό κήπο της πόλης μας.

Η πράξη αυτή είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση αλλά δεν “ξεπλένει” την προδοσία της Μακεδονίας από το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, χρειάζονται περισσότερος αγώνας από την τοποθέτηση της προτομής.

Την ίδια ώρα που σύσσωμη ολόκληρη η Καβάλα απέδιδε τις δέουσες τιμές στο μεγαλείο και την ιστορία του ήρωα και Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, και οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προτίμησαν να βρεθούν εκτός Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στην Κεραμωτή απολαμβάνοντας τους μεζέδες τις ψαρολιχουδιές και τσίπουρο. Ας μην μας φαίνεται παράξενο αν οι εθνομηδενιστές βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπουλούσαν μετά την Μακεδονία, και τα Δωδεκάνησα, και πηγαίνανε να τα γλεντήσουν χωρίς να τους καίγεται καρφί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellhnikh-augh-gia-thn-kabala-sta-apokalupthria-ths-protomhs-tou-paulou-me#ixzz5hCy9zXFW

Exit mobile version