Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υβριστής της Χρυσής Αυγής Ελγαντούρ υποψήφιος σε κοινό ψηφοδέλτιο DEB-Ουράνιου Τόξου;

Ο υβριστής της Χρυσής Αυγής Ελγαντούρ υποψήφιος σε κοινό ψηφοδέλτιο DEB-Ουράνιου Τόξου;

Για τον, τουλάχιστον, περίεργο ρόλο του υβριστή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ναΐμ Ελγαντούρ έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν. Ένα ακόμη δημοσίευμα εφημερίδας, σχετικό με τις δραστηριότητες του τύπου αυτού, είναι αποκαλυπτικό.

Στο «Πρώτο θέμα» διαβάζουμε σε άρθρο για τις προκλήσεις του τουρκόφιλου DEB και του φιλοσκοπιανού Ουρανίου Τόξου, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής: «Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια ένταξης στο ψηφοδέλτιο DEB – «Ουράνιου Τόξου» και εκπροσώπων μεταναστευτικών μουσουλμανικών κοινοτήτων της Αθήνας, μια και πολλοί μουσουλμάνοι διαθέτουν ελληνική υπηκοότητα και ασκούν κανονικά το εκλογικό τους δικαίωμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής θετικός στο ενδεχόμενο αυτό εμφανίζεται ο κ. Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της λεγόμενης Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (μια ΜΚΟ που λειτουργεί απομονωμένη από τη συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων μεταναστών της Αθήνας), του οποίου η Ελληνίδα σύζυγος, προσήλυτη στο Ισλάμ, φέρεται να έχει δώσει το ΟΚ για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Ελγαντούρ θεωρείται de facto πως λειτουργεί ως ο άνθρωπος των «Αδελφών Μουσουλμάνων» στην Ελλάδα, μιας ακραίας ισλαμικής αδελφότητας της Αιγύπτου που διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δεν είναι τυχαίο ότι το 2015, κατά την επίσκεψη στη Θράκη του Μπιλάλ Ερντογάν, γιο του Τούρκου προέδρου, τον υποδέχτηκε το ζεύγος Ελγαντούρ, φιλώντας του μάλιστα το χέρι».

Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, με την «δραστηριότητα» του υβριστή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ο οποίος μάλιστα κατέθεσε και ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του ότι όποιος πολεμά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολεμά την Ελλάδα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ubrisths-ths-chrushs-aughs-elgantour-upopshfios-se-koino-pshfodeltio-deb#ixzz5hCyObQPf

Exit mobile version