Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαφιοζοκομμουνιστική συμμορία Αραχώβης: 213 εμπλεκόμενοι για πάνω από 320 ληστείες!

Μαφιοζοκομμουνιστική συμμορία Αραχώβης: 213 εμπλεκόμενοι για πάνω από 320 ληστείες!

Σε περισσότερες από 320 ληστείες, κλοπές-διαρρήξεις, καθώς και διακίνηση ναρκωτικών εμπλέκονται τα μέλη της μαφιοζοκομμουνιστικής συμμορίας της κατάληψης της οδού Αραχώβης, που δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κυρίως στις περιοχές των Εξαρχείων, Ακροπόλεως, Συντάγματος, Αγίου Παντελεήμονα και Ομόνοιας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν 138 άτομα, όλοι αλλοδαποί, εκ των οποίων οι 93 κατηγορούνται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και οι 45 για την κατάληψη κτιρίου στην οδό Αραχώβης, στα Εξάρχεια, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης. Οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων είναι από Μαρόκο, Αλγερία, Αφγανιστάν, Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

Εκτός, όμως, από τους συλληφθέντες, στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα 21 «προσφυγάκια», ήδη έγκλειστα σε φυλακές και αναζητούνται ακόμα 54, επίσης «προσφυγάκια», ως συνεργοί των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων να ανέρχεται σε 213 άτομα.

Η αστυνομία εξακρίβωσε την εμπλοκή των κατηγορουμένων σε σωρεία αδικημάτων κατά της ιδιοκτησίας και συγκεκριμένα σε 324 περιπτώσεις, από τις οποίες οι 287 αφορούν διαρρήξεις οχημάτων, οι 11 διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων, οι 15 είναι κλοπές με τη μέθοδο της…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε επίσης: 138 συλλήψεις μελών της εγκληματικής μαφιοζοκομμουνιστικής οργάνωσης της οδού Αραχώβης!

 

Exit mobile version