Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πρόγραμμα της “Ελληνικής Αυγής” για την Θεσσαλονίκη: Συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου, Αρτέμη Ματθαιόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο δέχεται μια λυσσαλέα επίθεση από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, καθώς Νεοδημοκράτες και Συριζαίοι έχουν απαγορεύσει δια ροπάλου οποιαδήποτε αναφορά στην παράταξη της Χρυσής Αυγής.

Οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων μάλιστα έχουν λάβει εντολή να μην καταγράφουν καν τα ποσοστά της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη”, καθώς έτσι νομίζουν ότι θα αναχαιτίσουν την άνοδο της παράταξης.

Ο λόγος της απόλυτης φίμωσης και του αποκλεισμού είναι το γεγονός πως η “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη” θα καταγράψει άνοδο και διψήφια ποσοστά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι δημοσκόποι που αποκρύπτουν τα στοιχεία, η δημοτική παράταξη της Χρυσής Αυγής ήταν η μόνη με ξεκάθαρη θέση ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και η οποία προχώρησε σε σειρά ενεργειών και δράσεων εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Μοναδική διέξοδος για την προβολή του προγράμματος και των θέσεων η εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου “Εθνικιστική Φωνή”, στην οποία μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος για την Θεσσαλονίκη και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος έθιξε την υποβάθμιση της Θεσσαλονίκης στα χρόνια της δημαρχίας του Γιάννη Μπουτάρη, που πέραν της αύξησης των «τουριστών» εκ Τουρκίας και Σκοπίων δεν συνέβαλε σε κάτι για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Μάλιστα, ο Συναγωνιστής ανέλυσε τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης με την δημιουργία “hot spot” στην πόλη αλλά και την έξαρση του παρεμπορίου, το οποίο πραγματοποιείται από λαθρομετανάστες κα στο οποίο δεν παρεμβαίνει κανείς, ούτε καν η αστυνομία. Φυσικά την ίδια στιγμή είναι δεκάδες οι τοπικές επιχειρήσεις που έχουν βάλει λουκέτο λόγω υπέρμετρης φορολογίας.

Σε μια εποχή κατά την οποία όποιος μιλήσει για Ελληνικότητα της Μακεδονίας θεωρείται αυτομάτως “φασίστας” και “ρατσιστής”, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε ότι τώρα όσο ποτέ άλλοτε είναι αναγκαίο οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης να στηρίζουν μια παράταξη με ξεκάθαρες εθνικές θέσεις απέναντι στις προκλήσεις σκοπιανών και τούρκων και αυτή είναι η “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-programma-ths-ellhnikhs-aughs-gia-ton-dhmo-thessalonikhs-sunenteujh-tou#ixzz5hCzcDnx7

Exit mobile version