Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκαλεί η Γεροβασίλη: Ψευδές ότι επικρατεί κλίμα ανομίας – Δεν λένε αυτό τα… στοιχεία μας!

Προκαλεί η Γεροβασίλη: Ψευδές ότι επικρατεί κλίμα ανομίας - Δεν λένε αυτό τα… στοιχεία μας!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει περιοριστεί σε ρόλο παιδονόμου, δηλαδή να προστατεύει τις συγκεντρώσεις των συριζαίων με προληπτικές προσαγωγές και άλλα σταλινικά μέτρα, και καρπαζοεισπράκτορα, δηλαδή να δέχεται χωρίς συλλήψεις ή οποιαδήποτε αντίδραση επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, όμως η υπουργός Γεροβασίλη «αγρόν ηγόραζε».

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, η Γεροβασίλη είπε ότι «είναι απολύτως ψευδές ότι επικρατεί κλίμα ανομίας και ανοχής. Είναι ένας μύθος που εκπορεύεται για μικροπολιτικούς λόγους. Τα στοιχεία μας δεν λένε αυτά». Ακολούθως, η Γεροβασίλη εξαπέλυσε μύδρους κατά των όσων προβάλλουν τα περιστατικά ανομίας, κατηγορώντας ότι επιχειρούν να… δημιουργήσουν κλίμα.

Προφανώς, η Γεροβασίλη δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στην Ελληνική Κοινωνία και έχει μείνει μονάχα στο ότι η αστυνομία βρήκε το κινητό της μάνας του Τσίπρα όταν την έκλεψαν ρομά. Όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες βιώνουν το καθεστώς της ανομίας και της ανοχής που υποτίθεται ότι δεν δείχνουν τα στοιχεία της Γεροβασίλη.

Η Γεροβασίλη κοιτάει τα πειραγμένα στοιχεία που της δίνουν οι υποτελείς (και όχι επιτελείς…) της, ενώ οι Έλληνες βλέπουν τις μαφιόζικες επιθέσεις εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου και της αριστεράς να πληθαίνουν και να γίνονται μέρα – μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prokalei-h-gerobasilh-pseudes-oti-epikratei-klima-anomias-den-lene-auto-ta#ixzz5hEgkfHkX

Exit mobile version