Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίσημη δουλοπρεπής δήλωση υπουργού Αμύνης, Αποστολάκη: Με τεμενάδες προσπαθούμε να εξευμενίσουμε τους τούρκους!

Επίσημη δουλοπρεπής δήλωση υπουργού Αμύνης, Αποστολάκη: Με τεμενάδες προσπαθούμε να εξευμενίσουμε τους τούρκους!

Για «επικίνδυνα περιστατικά στον αέρα και στη θάλασσα, που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρό ατύχημα» μίλησε ο υπουργοποιημένος από τον Καμμένο, Αποστολάκης, αναφερόμενος στις προκλήσεις της τουρκίας.

«Από την πλευρά μας καταβάλλουμε μια συνεχή προσπάθεια εξομάλυνσης και αποκλιμάκωσης της έντασης», είπε αναφερόμενος στην δουλοπρεπή στάση της κυβέρνησης, η οποία την ώρα που οι τούρκοι κάνουν «πρόβα πολέμου» κοιτάζει πώς να εφαρμόσει κάνει μεγαλύτερους τεμενάδες, δηλαδή περισσότερα «Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης».

Εξαιρετικά επίκαιρα, σε αυτή την κατεύθυνση, τα όσα είπε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, στην συνέντευξή του στην Εγνατία Τηλεόραση, κληθείς να σχολιάσει την τουρκική προκλητικότητα και την ανακάλυψη τεράστιου κοιτάσματος υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Κύπρου:

«Το σχόλιό μου είναι ότι οι Τούρκοι είναι μόνο απειλές και επιτέλους ας το καταλάβουν οι ραγιάδες του κράτους των Αθηνών, που υποχωρούν συνεχώς απέναντι στις προκλήσεις τους.

Ήδη η Κύπρος μας, η Ελληνική Κύπρος έχει στα χέρια της μία πλουτοπαραγωγική πηγή, η οποία θα την βοηθήσει να οδεύσει προς την πρόοδο. Και αυτό θα πρέπει να είναι ένα παράδειγμα προς τους ενταύθα κυβερνώντες, οι οποίοι δεν έχουν εκμεταλλευτεί τα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων, πετρελαίου και φυσικού αερίου εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Θα αναφέρω προς χάριν των τηλεθεατών σας, εσείς τα γνωρίζετε. Πριν ακόμη απ’ το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο γνωρίζαμε ότι υπήρχαν κοιτάσματα πετρελαίου. Η πρώτη γεώτρηση στην Ελλάδα έγινε στο Κατάκολο επί των ημερών του Ιωάννου Μεταξά. Στη συνέχεια είχαμε τα κοιτάσματα του Πρίνου το 1974 και μετά μία συμφωνία της ντροπής που πάγωσε τις έρευνες  για υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο.

Επιτέλους το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο ας τολμήσει να εκμεταλλευτεί τον πλούτο του Ελληνικού λαού, αλλιώς ας κάνει στην άκρη να μπουν μπροστά Εθνικιστές και Πατριώτες να το τολμήσουν. Γιατί με τα κοιτάσματα αυτά η Ελλάδα θα είναι μία άλλη χώρα.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epishmh-douloprephs-dhlwsh-upourgou-amunhs-apostolakh-me-temenades-prospath#ixzz5hEhnnWIm

Exit mobile version