Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκική πρόκληση μέσα στην Ελληνική Βουλή! Απειλές από βουλευτή του Ερντογάν – Καμία απάντηση από τους ραγιάδες

Τουρκική πρόκληση μέσα στην Ελληνική Βουλή! Απειλές από βουλευτή του Ερντογάν – Καμία απάντηση από τους ραγιάδες

Σήμερα στην Βουλή έλαβε χώρα η διακοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ, οι εργασίες της οποίας γίνονται στην αίθουσα της Γερουσίας της ελληνικής Βουλής και στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι μόνο του Σύριζα και της ΝΔ.

Γράψαμε ήδη για την δουλοπρέπεια με την οποία μίλησε ενώπιον αυτής της επιτροπής ο Αποστολάκης. Όμως το ανθελληνικό επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί, αφού λίγο μετά τον Αποστολάκη τον λόγο έλαβε βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της τουρκίας, ο οποίος έδειξε πως φέρονται οι τούρκοι στους δουλοπρεπείς ραγιάδες, δηλαδή άρχισε να εκτοξεύει απειλές.

Ιδού τι είπε ο τούρκος ΜΕΣΑ στην Ελληνική Βουλή:

«Στην Κύπρο υπάρχουν δύο μέρη. Αν υπάρχει ανάγκη για υδρογονάνθρακες θα γίνει μετά την επίλυση ή με κοινή συμφωνία των δύο πλευρών για να μοιράζονται τις άδειες. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία για την περιοχή. Αν οι Ελληνοκύπριοι το θέλουν η πόρτα είναι ανοικτή. Όταν όμως οι εξορύξεις σε μια περιοχή που ανήκει σε δύο περιοχές γίνονται μονομερώς αυτό δεν είναι αποδεκτό και έχει συνέπειες. Ελπίζω και οι δύο πλευρές να εργαστούν για να υπάρξει συνεργασία»

Οι ραγιάδες του Σύριζα και της ΝΔ δεν απάντησαν ΤΙΠΟΤΕ στον τούρκο που εκτόξευε απειλές εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου. Μονάχα οι Καραγιαννίδης και Δουζινάς από τον Σύριζα προέτρεψαν σε μία… «Συμφωνία των Πρεσπών» με την τουρκία, δηλαδή σε μία άνευ όρων συνθηκολόγηση εμπρός στον Σουλτάνο!

Η κατάσταση με τους προδότες και υποτακτικούς πολιτικάντηδες, πραγματικά, κάνει επιτακτική την ανάγκη για ακόμα πιο ισχυρή Χρυσή Αυγή, που θα δώσει ένα τέλος σε αυτή την ντροπή, να απειλούν οι τούρκοι μέσα στην Ελλάδα και οι ραγιάδες να κατεβάζουν το κεφάλι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkikh-proklhsh-mesa-sthn-ellhnikh-boulh-apeiles-apo-bouleuth-tou-erntoga#ixzz5hEjVBJJM

Exit mobile version