Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Στην “αριστερή” Μυτιλήνη αλληλέγγυοι μαζί με αριστεριστές και Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, έριξαν πριν λίγο καιρό Σταυρό μαζί με Ελληνική σημαία που είχαν βάλει στο λιμένα Έλληνες πατριώτες. Τον έριξαν όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος του νησιού γιατί ενοχλούνται οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Στο σημείο αυτό προχθές οι Έλληνες πατριώτες και Εθνικιστές ξανά έστησαν τον Σταυρό με δικά τους έξοδα και η αστυνομία του νησιού εκτελώντας εντολές της Γεροβασίλη τους έστειλε στον Εισαγγελέα. Έγκαιρα στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε προειδοποιήσει ότι αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το νησί θα γίνει Μπαγκλαντές, όπως και έγινε.Στην Ελλάδα σήμερα διώκονται ο Σταυρός, η σημαία, η ορθοδοξία και ο Εθνικισμός.Όλα αυτά εγγυάται ότι θα τα αποκαταστήσει η Χρυσή Αυγή την οποία θα ενισχύσουμε μαζικά εκλογικά όλοι οι Έλληνες. Ζήτω η Νίκη.

Μαρίνα Π, Αθήνα

Το πρόγραμμα της “Ελληνικής Αυγής” για την Θεσσαλονίκη: Συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου, Αρτέμη Ματθαιόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμάζονται οι ρομασκοπιανοί του “Ουράνιου Τόξου” με τους τουρκορομά του “DEB” να κατεβάσουν κοινό ψηφοδέλτιο μπας και μαζέψουν το όριο για να έχουν βολευτή δικό τους. Ελπίζω να βρεθεί δικαστής με πολλά κιλά “μαγκιάς” να τους κόψει την φόρα. Αρκετά έχουμε ανεχθεί τα φίδια μέσα στον κόρφο μας. Η Ελλάδα είναι κράτος Ελλήνων και σε όποιους δεν αρέσει μα πάνε από εκεί που ήρθαν. Έχουν κάνει το άσπρο μαύρο και διώκονται οι Έλληνες μέσα στην ίδια τους την χώρα. Τελειώνει η υπομονή μας.

Γιώργος Τ.

Η Ελληνική Αυγή για την Καβάλα στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παύλου Μελά – Φωτορεπορτάζ

Όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες που παραπονιούνται για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και αναρωτιούνται για τους λόγους ας κοιτάξουν λίγο την μούρη τους στον καθρέφτη. Πόσα εκατομμύρια χρωστούν τα κόμματά τους, πόσοι “σύντροφοί” τους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και παραμένουν ατιμώρητοι, πόσοι νόμοι και διατάξεις πέρασαν με τις ψήφους τους και καταδίκασαν τους πολίτες στην ανέχεια και την ανεργία; Όταν απαντήσουν όλα αυτά και όταν πράξουν τα δέοντα να είναι σίγουροι ότι θα σταματήσει η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Επειδή όμως κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, είναι καταδικασμένοι! Η Χρυσή Αυγή θα δυναμώνει και στο τέλος θα τους χτυπήσει την πόρτα για να τιμωρηθούν σύμφωνα με τον Νόμο.

Κ.Ζ. 

Ο υβριστής της Χρυσής Αυγής Ελγαντούρ υποψήφιος σε κοινό ψηφοδέλτιο DEB-Ουράνιου Τόξου;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-5-martiou-2019#ixzz5hIbgcjsd

Exit mobile version