Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «αντιφασίστες» ανακατέλαβαν το κτίριο των «τζιχαντιστών» στα Εξάρχεια, το οποίο ήταν ορμητήριο για ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών

Οι «αντιφασίστες» ανακατέλαβαν το κτίριο των «τζιχαντιστών» στα Εξάρχεια, το οποίο ήταν ορμητήριο για ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών

Στο ίδιο (θλιβερό) έργο θεατές, για μια ακόμη φορά, καθώς στην ανακατάληψη του κτιρίου της οδού Αραχώβης στα Εξάρχεια, όπου την περασμένη εβδομάδα εισέβαλαν αστυνομικοί και συνέλαβαν δεκάδες άτομα ως μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές και εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν «αντιεξουσιαστές» – «αντιφασίστες».

Μπορεί οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής να άδειασαν το κτίριο που λειτουργούσε, ως βάση της εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο αυτό πέρασε και πάλι στα χέρια των παρακρατικών κουκουλοφόρων.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν πως θύμα της τεράστιας σπείρας ήταν ακόμη και η πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού! Οι κουκουλοφόροι δράστες στις αρχές Φεβρουαρίου είχαν σκίσει τα λάστιχα του οχήματός της στο Σύνταγμα με ένα τσεκούρι και της είχαν αρπάξει την τσάντα της, στην οποία είχε μεγάλο χρηματικό ποσό, τις κάρτες αλλά και το κινητό της τηλέφωνο.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, προχώρησε σε 138 συλλήψεις αλλοδαπών, εκ των οποίων οι 93 κατηγορούνται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και οι 45 για την κατάληψη κτιρίου στην οδό Αραχώβης, στα Εξάρχεια, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Οι περισσότεροι δράστες είναι από Μαρόκο, Αλγερία, Αφγανιστάν, Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από τους συλληφθέντες, στην υπόθεση εμπλέκονται άλλοι 21 αλλοδαποί, ως συνεργοί των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με τον συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων να ανέρχεται σε 213 άτομα.

Η εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε φέρεται να είχε διαπράξει πάνω από 320 ληστείες, κλοπές-διαρρήξεις, καθώς και διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, σε σημεία όπως είναι τα Εξάρχεια, η Ακρόπολη, το Σύνταγμα, ο Άγιος Παντελεήμονας και η Ομόνοια.

Και όμως, αυτό το άντρο της ανομίας και της εγκληματικότητας, το οποίο είχαν ως ορμητήριο συμμορίες λαθρομεταναστών, με ελληνόφωνους συνεργάτες τους τους παρακρατικούς «αντιεξουσιαστές» και «αντιφασίστες», ανακατέλαβαν, με την Αστυνομία να τους κοιτά άπραγη. Στο κάτω-κάτω δεν σκέφτηκαν να διαμαρτυρηθούν εναντίον του Κουβέλη, της Τζάκρη ή κάποιου άλλου συριζαίου εθνομηδενιστή, ούτε έστησαν εκ νέου κάποιον Σταυρό για να τους γίνει προσαγωγή και σύλληψη…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-antifasistes-anakatelaban-to-ktirio-twn-tzichantistwn-sta-ejarcheia-to-o#ixzz5hKsGUoR8

Exit mobile version