Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο παιδεραστής Γεωργιάδης, το «τεκμήριο αθωότητας» και η Χρυσή Αυγή

Ο παιδεραστής Γεωργιάδης, το «τεκμήριο αθωότητας» και η Χρυσή Αυγή

Υπάρχουν στιγμές που το ίδιο το υπαλληλικό προσωπικό του «Συνταγματικού τόξου» και της συνεχούς συκοφαντίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φροντίζει να αποκαλύπτεται, λόγω της ροής των γεγονότων, και να δείχνει όλο το βάθος της υποκρισίας του. Η φυλλάδα Real News και ο δημοσιογράφος της Γιώργος Παγάνης έπεσαν «θύματα» αυτών των γεγονότων, με αφορμή την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για παιδεραστία.

Υπό τον τίτλο «Ψύχραιμη αντιμετώπιση» ο Παγάνης γράφει τα εξής:

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την στάση που τήρησε η αξιωματική αντιπολίτευση, με διάφορους ακραίους να ζητούν «ομαδικό χαρακίρι» από τα στελέχη της Πειραιώς που, έστω γνώριζαν τον Νίκο Γεωργιάδη. Ωστόσο, είναι κρίσιμο να επισημανθεί ότι η Νέα Δημοκρατία με τη στάση της σεβάστηκε το τεκμήριο της αθωότητας (που είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται στον καθένα), ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι «ο Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του προέδρου του κόμματος, δεν προσφέρει υπηρεσίες στη Νέα Δημοκρατία και η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεσή του». Με άλλα λόγια, με τους χειρισμούς της η αξιωματική αντιπολίτευση έβαλε εγκαίρως τις διαχωριστικές γραμμές χωρίς να υποτιμήσει τον θεσμό της Δικαιοσύνης ή να «κυλιστεί» στη λάσπη μιας αντιπαράθεσης χωρίς κανόνες με τον βασικό της αντίπαλο. Την κυβέρνηση”.

Ο Παγάνης, ο οποίος είναι ένας δημοσιογράφος που έχει συμμετάσχει κατ’ επανάληψη στην εκστρατεία λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τώρα γράφει λες και είναι εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Χωρίς να ντρέπεται, γράφει: «Ωστόσο, είναι κρίσιμο να επισημανθεί ότι η Νέα Δημοκρατία με τη στάση της σεβάστηκε το τεκμήριο της αθωότητας (που είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται στον καθένα)».

Ο Παγάνης, που μιλάει για «τεκμήριο της αθωότητας» για κάποιον που έχει ήδη καταδικαστεί (έστω και σε πρώτο βαθμό) πώς και πότε σεβάστηκε το τεκμήριο της αθωότητας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία δεν έχει καταδικαστεί (και ούτε πρόκειται); Ποτέ, κι αυτό ισχύει και για την RealNews, στην οποία έχουμε διαβάσει αναρίθμητες συκοφαντίες και ανακρίβειες κατά καιρούς εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Μονίμως μονόπλευρη παρουσίαση της σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με τους εκπροσώπους της να μην μπορούν να έχουν καν το δικαίωμα να παραθέσουν κι αυτοί τις θέσεις τους. Η ανηθικότητα του παιδεραστή Γεωργιάδη αποκάλυψε, συν τοις άλλοις, και την αντίστοιχη ανηθικότητα που χαρακτηρίζει και την «ανεξάρτητη» και «αδέσμευτη» δημοσιογραφία, με διάφορα περιστατικά που είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-paiderasths-gewrgiadhs-to-tekmhrio-athwothtas-kai-h-chrush-augh#ixzz5hKtakTOx

Exit mobile version