Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Φεμινιστική απεργία στις 8 Μαρτίου και πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δεν ζούμε στο 2019 και την Ελλάδα, αλλά σε κάποια ξεχασμένη επαρχία της ΕΣΣΔ κάπου στο 1945. Για τα δικαιώματα λένε της γυναίκας που παραμένουν σε μεγάλο ποσοστό άνεργες και για να μην ανέβει η ακροδεξιά! Να μην γυρίσουμε πάλι στο τρίπτυχο ως γυναίκες παιδιά κουζίνα εκκλησία! Και δεν πιστεύω σε όσα διαβάζω, γιατί πραγματικά σήμερα προτιμούμε να είμαστε δούλες του κάθε αφεντικού παρά μητέρες και σύντροφοι. Το να μαγειρεύουμε δηλαδή ένα πιάτο φαγητό για τα παιδιά μας και για τον σύζυγο μας είναι η ύψιστη… σκλαβιά σε σχέση με το να εργαζόμαστε 10ώρα και να πληρωνόμαστε με ψωροδίφραγκα. Γιατί να εργαστώ, κύριοι αν έχω ένα κράτος που θα μου παρέχει το ίδιο τον μισθό μου για να αναθρέψω τα παιδιά μου; Γιατί ο λόγος που αναγκάζομαι να εργαστώ ούσα μητέρα είναι για να μπορέσω να προσφέρω στα παιδιά μου όσα περισσότερα μπορώ. Ή μήπως εσείς όλες οι τάχα μου φεμινίστριες νομίζετε ότι θα κάνετε καριέρα λες και ζείτε στο Time Square της Νέας Υόρκης; Γιατί τελευταία φορά που είδα όλοι εδώ που ζούμε στην Ελλάδα με το ζόρι έχουμε καθημερινά ψωμί στο τραπέζι μας. Επίσης να σημειώσω κάτι τελευταίο, στην Ελλάδα ουδέποτε υπήρχε θέμα ανισότητας, μια χαρά οι γιαγιάδες μας πηγαίναν στα χωράφια, μια χαρά όταν χρειάστηκαν συνέβαλαν από όποιο πόστο μπορούσαν στον πόλεμο. Ως Ελληνίδα ο μόνος ρατσισμός που δέχομαι είναι όταν οι πολύτεκνες επειδή φοράνε μπούργκα έχουν περισσότερα προνόμια από εμένα, η μόνη άνοδος που φοβάμαι δεν είναι της ακροδεξιάς, αλλά η άνοδος της προδοσίας, που όπως βλέπω κυριαρχεί από τον Σύριζα και το ΚΚΕ μέχρι το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.

Ανθή Μ.

Παραδοχή Κουμουτσάκου: Για… γκαζόζα είχε πάει ο εκπρόσωπος της ΝΔ όταν οι τούρκοι απειλούσαν μέσα στην Ελληνική Βουλή

Κατά την διάρκεια της άσκησης “γαλάζια πατρίδα” της τουρκίας, υπήρχε και μια άσκηση-απόβαση σε εχθρικό νησί όπου οι τουρκικές δυνάμεις καταλάμβαναν το νησί. Τα τουρκικά ΜΜΕ με δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ελλάδα έχει τρομοκρατηθεί από την «Γαλάζια Πατρίδα». Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Δηλαδή είναι σαν να το κάνω εικόνα ο Κατρούγκαλος να λαγοκοιμάται εκεί στο υπουργικό του γραφείο, να του αναφέρουν την άσκηση της τουρκίας και αυτό σαν να ‘ταν μια γλυκιά παρέμβαση στον λήθαργό του να συνεχίζει ακάθεκτος τον ύπνο του! Είναι πρωτοφανή αυτά όλα που ζούμε, οι εχθροί μας καραδοκούν από παντού και η κυβέρνηση αδιαφορεί παντελώς. Και πώς να μην αδιαφορεί αφού έχουν εντεταλμένο σχέδιο για να ξεπουλήσουν τα πάντα! Το μόνο πράγμα που τους τρομοκρατεί είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής και όλοι εμείς ο ελληνικός λαός, σε αυτό βασιζόμαστε, στην άνοδο της Χρυσής Αυγής για να τελειώσουμε μια για πάντα από τους ανθέλληνες!

Φάνης Π.

Ανάστατοι οι Γονείς στην Σάμο καλούν σε αποχή σε δημοτικό σχολείο όπου φέρνουν «προσφυγόπουλα»

Εκεί στον Σύριζα πρέπει να τους πήρε η μυρωδιά από τα ληγμένα χημικά που έριχναν στον κόσμο. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι δηλώσεις του Παππά ότι ο Σύριζα θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Πώς θα είστε πρώτο κόμμα την στιγμή που στελέχη σας δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ομιλία χωρίς να τους αποδοκιμάζει ο κόσμος; Πραγματικά, δεν αφήνετε τα έδρανα της βουλής λίγο, να πάτε να σας δει κανένας γιατρός, γιατί το εγκεφαλογράφημά σας είναι ευθεία γραμμή.

Γιώργος Σ.

Χρ. Παππάς: Λύση Δημογραφικού – Εθνική κυβέρνηση Χρυσής Αυγής τώρα για να επιβιώσει το Γένος! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-6-martiou-2019#ixzz5hONzWh1W

Exit mobile version