Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Δεν μας πτοούν οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις μιας χούφτας «αντιφασιστών»

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Δεν μας πτοούν οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις μιας χούφτας «αντιφασιστών»

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα παρουσία εκατοντάδων εθνικιστών στο Παλαιό Φάληρο η επίσημη εκδήλωση της παράταξης μας για την παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων μας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Την ίδια στιγμή καμιά 30αριά φουκαράδες επιχείρησαν κρυμμένοι πίσω από τα ΜΑΤ να στήσουν «αντιφασιστική αντισυγκέντρωση» για λόγους που αφορούν την αναρχοκομμουνιστική θολοκουλτούρα τους.

Η… επιτυχία της αντισυγκέντρωσης αυτής αποδείχθηκε από τον όγκο των εθνικιστών που παρευρέθηκαν, αφού για πολλοστή φορά οι περισσότεροι δεν κατάφεραν καν να εισέλθουν εντός της αιθούσης λόγω του όγκου των παρευρισκόμενων!

Σύντροφοι για άλλη μια φορά παίξατε και χάσατε, πηγαίνετε τώρα να πουλήσετε «μαχητικό αντιφασισμό» στα σταλινικά απολιθώματα που τρώνε το αριστερό κουτόχορτο σας και περαστικά!

Ήρθαμε για να μείνουμε και το μήνυμα αυτό θα το πάρετε ξανά στις επόμενες εκλογές!

Και μια συμβουλή: Την επόμενη φορά που θα στήσετε ξανά κανένα τέτοιο γελοίο αντιφασιστικό θίασο, μην κλαψουρίζετε μετά στην αστυνομία να σας υποδείξει «ασφαλή αποχώρηση» !!!!

Έχει και η ξευτίλα τα όρια της…

Ελληνική Αυγή για την Αττική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-den-mas-ptooun-oi-paranomes-antisugkentrwseis#ixzz5hOOZerRT

Exit mobile version