Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και αυτό είναι μη αναστρέψιμο. Οι κατά φαντασία δημοκράτες, μη σεβόμενοι την επικείμενη επιλογή του Ελληνικού λαού, έχουν αρχίσει από τώρα τις ύβρεις, τις απειλές και την κλάψα. Μιλούν για “εκφασισμό” της κοινωνίας, άνοδο του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Φοβούνται μην χάσουν την ουτοπία που έχουν στο μυαλό τους, γιατί η πραγματικότητα λέει ότι η κοινωνία είναι 100% “ρατσιστική”! Οι Έλληνες φορολογούνται στο 80% και απολαμβάνουν μηδενικές παροχές, ενώ οι λαθρομετανάστες όχι μόνο εισπράττουν μηνιαία επιδόματα ανά άτομο αλλά απολαμβάνουν παντού την προτεραιότητα και την ανοχή του κράτους σε τυχόν παραβατικές συμπεριφορές. Μιλούν για μισαλλοδοξία όταν πάνε κατηγορούμενοι περισσότεροι από 30 πολίτες γιατί τόλμησαν να σηκώσουν έναν Σταυρό στην Λέσβο, άλλα δεν γίνεται ούτε μια προσαγωγή σε δράστες εμπρηστικών επιθέσεων σε εκκλησίες και αστυνομικά τμήματα. Αυτός ο ρατσισμός και το μίσος κατά των Ελλήνων θα λάβει τέλος και ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι στήριξη στην Χρυσή Αυγή και μόνο.

Κων/νος Κ.

Μαρία Μπίλλη: Υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με την Ελληνική Αυγή

Η αναίδεια του ελλαδικού κράτους απέναντι στους ανυπεράσπιστους πολίτες είναι τραγική. Ο βοσκός, που έχει δεχθεί δεκάδες επιθέσεις από λαθρομετανάστες την ώρα που προσπαθούν να τον κλέψουν, προστατεύθηκε με το νόμιμο κυνηγετικό του όπλο, πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό και τον πάνε ξανά κατηγορούμενο! Άνοιξαν τα σύνορα στον κάθε μαχαιροβγάλτη τζιχαντιστή, έχουν αφήσει ολόκληρο νησί αφύλακτο στο έλεος του Θεού και παραπονιούνται μετά γιατί η κάτοικοι καταφεύγουν στην έσατη λύση της αυτοδικίας. Τι να κάνουν δηλαδή, ότι κοιμούνται και να τους κλέβουν την περιουσία οι λαθροέποικοι; Βρισκόμαστε υπό κατοχή. Αντισταθείτε με όποιο μέσο!

Νικολέτα Ξ.

Η. Παναγιώταρος: Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” θα πάει τους υπεύθυνους της τραγωδίας στο Μάτι μέχρι τέλους – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αναρχοσυμμορίτες χθες κατέλαβαν πάλι το κτίριο επί της οδού Αραχώβης στα Εξάρχεια. Έπιασαν 200 άτομα που έκλεβαν, λήστευαν και είχαν σαν βάση το εν λόγω κτίριο και η ΕΛ.ΑΣ., ανίκανη να επιβάλλει τον νόμο, άφησε τα συντρόφια να το ανακαταλάβουν. Μην τυχόν χάσουν το δωρεάν ενοίκιο… Δεν υπάρχει κράτος κύριοι και αν υπάρχει τότε σίγουρα δεν είναι Ελληνικό. Δεν το περίμενα αυτό, αλλά στα 65 μου χρόνια δηλώνω αηδιασμένος από το οτιδήποτε έχει σχέση με το “κράτος”. Αηδιασμένος γιατί ψήφιζα όλους αυτούς που μας χρεοκόπησαν και μας κατέστρεψαν. Αηδιασμένος γιατί αυτές οι επιλογές στέρησαν από τα παιδιά μου το μέλλον τους. Περήφανος όμως γιατί γύρισα την πλάτη σε όλους αυτούς και από το 2015 και μετά στηρίζω την Χρυσή Αυγή. Η προδοσία της “αριστεράς” και ο ψεύτικος πατριωτισμός της “δεξιάς” πρέπει να τελειώσει! Μόνο έτσι θα έχουν τα παιδιά μας Πατρίδα και ένα μέλλον που τους αξίζει.

Ι.Κ.Χ.

Η “Δημοκρατία” προειδοποιεί: Θεριεύει η Χρυσή Αυγή στο Αιγαίο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-7-martiou-2019#ixzz5hStjYQEr

Exit mobile version