Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικόβλητος ο Μακρόν από την άνοδο του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη!

Πανικόβλητος ο Μακρόν από την επερχόμενη απάντηση των Εθνικιστικών κομμάτων σ’ όλη την Ευρώπη στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου έσπευσε να στείλει νέο μήνυμα κατά του Εθνικισμού.

«Ποτέ ξανά  έπειτα  από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Ευρώπη δεν ήταν τόσο αναγκαία. Ωστόσο, ποτέ ξανά δεν βρέθηκε σε μεγαλύτερο κίνδυνο». Είπε ο «φλούφλης» Μακρόν για  να συνεχίσει λέγοντας ότι «Η εθνικιστική αναδίπλωση δεν προτείνει τίποτα. Είναι μια στάση απορριπτική χωρίς προοπτική. Και η παγίδα αυτή απειλεί όλη την Ευρώπη. Αυτοί που εκμεταλλεύονται την οργή και στηρίζονται από τις ψευδείς ειδήσεις υπόσχονται ανενόχλητοι τα πάντα στους  πάντες».

Ό,τι κι αν πει αυτό το με ημερομηνία λήξεως κοσμοπολίτικο κατασκεύασμα και οι όμοιοί του, η 26  Μαΐου θα είναι η μέρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Ευρωπαϊκού Εθνικισμού, με εκλογικά αποτελέσματα που θα ταρακουνήσει το κατεστημένο σ΄όλη την Ευρώπη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikoblhtos-o-makron-apo-thn-anodo-tou-ethnikismou-stelnei-neo-mhnuma-enan#ixzz5hTSRNkCz

Exit mobile version