Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν «έντιμοι» συμβιβασμοί στα εθνικά μας ζητήματα, παρά μόνο στα ανέντιμα μυαλά

Δεν υπάρχουν «έντιμοι» συμβιβασμοί στα εθνικά μας ζητήματα, παρά μόνο στα ανέντιμα μυαλά

Άρθρο στην Χρυσή Αυγή

Σχέδιο “Πρέσπες” για Μεσόγειο και Αιγαίο

Ο ραγιαδισμός του πολιτικού κατεστημένου στην Ελλάδα έχει πλέον επισήμως περάσει σε νέες διαστάσεις! Την στιγμή ακριβώς, που οι Τούρκοι πραγματοποιούν την επεκτατική τους άσκηση με την ονομασία «Γαλάζια Πατρίδα» και κάνουν σχέδια καταλήψεως ελληνικών νήσων στο Αιγαίο, τούρκος βουλευτής απείλησε την χώρα μας μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, χωρίς κανένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, να τον βάζει στην θέση του!

Λίγες ημέρες νωρίτερα, από το φόρουμ των Δελφών, ο Κοτζιάς είχε πει ότι η Τουρκία «θα πρέπει να μπει στην εξίσωση» του ενεργειακού τομέα στην Μεσόγειο και πως δεν πρέπει να είμαστε… «μοναχοφάηδες»! Προχθές, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδης μίλησε περί «έντιμου συμβιβασμού» Ελλάδας και Τουρκίας, «όπως έγινε και με τη Βόρεια Μακεδονία»! Αυτό όμως που έγινε με τα Σκόπια δεν είναι «έντιμος συμβιβασμός» αλλά ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Και δεν υπάρχουν «έντιμοι» συμβιβασμοί στα εθνικά μας ζητήματα, παρά μόνο στα ανέντιμα μυαλά.

Μέσα σε όλο αυτό το πνεύμα του ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ, είναι φυσικό ότι η Τουρκία θα επιδιώξει την συνδιαχείριση των ενεργειακών μας πηγών, αφού οι καλύτεροι σύμμαχοί της βρίσκονται εντός της Ελλάδος! Κάπως έτσι, αισθανόμενος «σαν στο σπίτι του», ο Τούρκος βουλευτής του Ερντογάν, Αχμέτ Γιλντίζ ανέφερε ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ τις εξής προσβολές: «Αν οι Ελληνοκύπριοι το θέλουν (το μοίρασμα των κοιτασμάτων) η πόρτα είναι ανοικτή. Όταν όμως οι εξορύξεις σε μια περιοχή που ανήκει σε δύο περιοχές γίνονται μονομερώς αυτό δεν είναι αποδεκτό και έχει συνέπειες. Ελπίζω και οι δύο πλευρές να εργαστούν για να υπάρξει συνεργασία»…

Σε αυτές τις απειλές, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ από τους παρόντες βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ! Αντιθέτως ακούστηκαν τα περί «συνεργασίας» και… «εντίμων συμβιβασμών»!

Το πολιτικό σύστημα της χώρας μας οδηγεί σε νέες εθνικές καταστροφές.Χθες ήταν ο συμβιβασμός με τα Σκόπια, σήμερα με την Τουρκία και ο κατήφορος των συμβιβασμών δεν σταματάει πουθενά – Γιατί όχι, αύριο να «συμβιβαστούν» με την Αλβανία, την Βουλγαρία και όποιος θέλει να διαμελίσει την Ελλάδα, να του δίνουμε και από ένα κομμάτι της!

ΣΗΜΕΡΑ περισσότερο από ποτέ, η Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη να μετατραπεί σε ένα ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και αυτό μονάχα οι Εθνικιστές έχουν την δύναμη και την θέληση να κάνουν.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-uparchoun-entimoi-sumbibasmoi-sta-ethnika-mas-zhthmata-para-mono-sta-an#ixzz5hULQfpVT

Exit mobile version