Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εθνομηδενιστής Καραγιαννίδης του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει για «συμβιβασμό» και στο Αιγαίο!

Ο εθνομηδενιστής Καραγιαννίδης του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει για «συμβιβασμό» και στο Αιγαίο!

Όσο περισσότερο προσπαθεί να δικαιολογηθεί για τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του τόσο περισσότερο εξευτελίζεται. Ο λόγος για τον «ούλτρα» εθνομηδενιστή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη, ο οποίος επιμένοντας στα περί «συμβιβασμού» με την Τουρκία, επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την θέση του και εκθέτει την Ελλάδα.

Σε ένα νέο απόσπασμα της φαιδρής επιχειρηματολογίας του, προκειμένου να δικαιολογήσει την ανικανότητά του να εκφράσει έστω την Εθνική γραμμή στα ελληνοτουρκικά, όταν ο τούρκος βουλευτής απειλούσε από την Ελληνική Βουλή με αντίποινα την Κύπρο, είπε πως «κανένας στο ΝΑΤΟ δεν θεωρεί σύμμαχο χώρα επικίνδυνη. Θεωρούμε στη συμμαχία όλα τα μέλη ισότιμα»!

Προσέξτε τον πρώτο πληθυντικό του Καραγιαννίδη στο «θεωρούμε», αναφερόμενος στο ΝΑΤΟ. Από υπερασπιστής των παρακρατικών κουκουλοφόρων της κατάληψης «Βίλλα Αμαλίας» να μιλάει τώρα ως εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ… Έχει και (χειρότερη) συνέχεια ο κατήφορος του αμερικανοκομμουνιστή αυτού τύπου, καθώς επανερχόμενος στο θέμα του «συμβιβασμού, όπως έγινε με την “Βόρεια Μακεδονία”», εμφανίζεται να αναρωτήθηκε «θεωρείτε ότι σε διμερείς σχέσεις μπορούμε να πάμε χωρίς συμβιβασμούς; Χώρες που δεν κάνουν συμβιβασμούς το κάνουν μόνο με πόλεμο. Δεν έχω γνωρίσει χώρα που να επέβαλε κάτι σε άλλη χωρίς πόλεμο. Αν θεωρείτε ότι γίνονται συμφωνίες ή δίνονται λύσεις χωρίς συμβιβασμούς…»!

Μπορεί να μας εξηγήσει ο ηττοπαθής και συμβιβασμένος Καραγιαννίδης τι ακριβώς εννοεί με την λέξη «συμβιβασμούς», την οποία χρησιμοποίησε 3 φορές μέσα σ’ ένα πολύ μικρό κείμενο ομιλίας; Τι είδους «συμβιβασμούς» ετοιμάζεται να κάνει η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση; Γιατί, ως γνωστόν, στην καθομιλουμένη οι «συμβιβασμοί (και) του ΣΥΡΙΖΑ μεταφράζονται σε χωρίς εισαγωγικά παραχωρήσεις και βεβαίως προδοσία…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ethnomhdenisths-karagiannidhs-tou-suriza-epimenei-gia-sumbibasmo-kai-sto#ixzz5hVqGrEjy

Exit mobile version