Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλά την ΔΕΠΑ και τις λιγνιτικές μονάδες της χώρας! 2 BINTEO

YouTube Poster

Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης ξεκίνησε την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής αναφερόμενος στην τραγωδία στο Μάτι και στις ευθύνες τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στελεχών προηγούμενων κυβερνήσεων.

Σχετικά με το νομοσχέδιο περί γεωθερμικής ενέργειας ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν εκμεταλλεύεται τον φυσικό πλούτο της χώρας με σκοπό την οικονομική ανάκαμψη, αλλά αντιθέτως ξεπουλάει την ΔΕΠΑ και τις λιγνιτικές μονάδες της χώρας. Μάλιστα οι θέσεις της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο συμπίπτουν απόλυτα με τις θέσεις των αρμόδιων φορέων.

Ακόμα τόνισε ότι είναι αναγκαία η αναδιοργάνωση του ΙΓΜΕ με σεβασμό και κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων και όχι με προσλήψεις κομματικών εγκαθέτων στην ΡΑΕ με αδιαφανείς διαδικασίες καταστρατηγώντας την αξιοκρατία. 

Στην δευτερολογία του ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης κατακεραύνωσε το διεφθαρμένο “συνταγματικό τόξο”, το οποίο συνεχίζει να καταστρατηγεί το τεκμήριο της αθωότητας εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-o-suriza-jepoula-depa-kai-tis-lignitikes-monades-ths-chwras-2#ixzz5hWvPkJyU

Exit mobile version