Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αντιρατσιστής» δημοσιογράφος -στον δρόμο που χάραξε ο Καρανίκας- προτείνει να παίρνουν την κηδεμονία των παιδιών των Χρυσαυγιτών!

«Αντιρατσιστής» δημοσιογράφος -στον δρόμο που χάραξε ο Καρανίκας- προτείνει να παίρνουν την κηδεμονία των παιδιών των Χρυσαυγιτών!

Η εφιαλτική και άθλια παλαιότερη πρόταση του συμβούλου του Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα να παίρνουν την κηδεμονία των παιδιών των γονέων που θεωρούνται ως «φασίστες» επανέρχεται στο προσκήνιο, με αρθρογράφο της φυλλάδας «Έθνος» να κάνει την ίδια ανατριχιαστική πρόταση.

Κάποιος Σπύρος Αλεξίου, υπό τον τίτλο «Οι σταυροφόροι του μίσους», αφού επιτίθεται στους κατοίκους εκείνους της Λέσβου που έκαναν το… έγκλημα να στήσουν έναν Σταυρό σε μια Χριστιανική Χώρα και έτσι… προσβάλλουν όσους έρχονται παράνομα σ’ αυτήν, γράφει τα εξής απίστευτα κι όμως αληθινά:

«Το καταπληκτικότερο, δε, είναι ότι δεν ντρέπονται για την απανθρωπιά τους. Εφευρίσκουν δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας για να τη δικαιολογούν. Και όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα τόσο περισσότερο το πιστεύουν, το αναπαράγουν και εκνευρίζονται όταν διαψεύδεται. Περήφανοι επαίρονται για τις ιδέες τους, ενώ το μίσος τους το περιφέρουν από τα σχολικά συμβούλια γονέων μέχρι τα social media. Εδώ όμως ανακύπτει ένα σοβαρό ζήτημα για την υπόλοιπη κοινωνία, καθώς τα μελλοντικά της μέλη τα παιδιά των χρυσαυγιτών, μεγαλώνουν μέσα σε ένα τοξικό περιβάλλον και μπολιάζονται καθημερινά με μίσος για καθετί διαφορετικό.

Άλλες κοινωνίες, όπως η Νορβηγία για παράδειγμα, έχουν δώσει ακραίες λύσεις. Στέλνουν την Πρόνοια και παίρνει την κηδεμονία των παιδιών για να τα προστατεύσει. Η κρίση έχει οδηγήσει τη δικονομία και τις πρακτικές σε συνεχείς αλλαγές, προκειμένου να επιλυθούν καταστάσεις και προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι για πρώτη φορά. Κοιτώντας την κοινωνίας μας να διολισθαίνει κάθε μέρα όλο και βαθύτερα στο μίσος, πρέπει να θέσουμε το εξής ερώτημα: Είναι σοφό να αφήνουμε σε ναζί να μεγαλώνουν μελλοντικούς πολίτες αυτής της χώρας και να τους δηλητηριάζουν;».

Σύμφωνα με αυτό το «σαΐνι» της δημοσιογραφίας, οι Χρυσαυγίτες διασπείρουν το «μίσος για καθετί διαφορετικό», ενώ ο ίδιος,που επί της ουσίας προτείνει να παίρνουν τα παιδιά τους, προωθεί την… αγάπη. Έχεις διαφορετική άποψη από τους «αντιρατσιστές»; Θα επιληφθεί ο «αντιρατσιστικός» νόμος.

Και αν επιμένεις κι άλλο θα σου πάρουμε και τα παιδιά σου… Όντως «δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος (λογικός) νους», όπως γράφει ο τύπος αυτός σε άλλο σημείο του κειμένου του, ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζηλεύουν τις τακτικές των οθωμανών (αλλά και των συμμοριτών του Ζαχαριάδη) με το παιδομάζωμα και θέλουν να τις αναβιώσουν.

Θα τελειώσουμε αντιστρέφοντας το ερώτημα που θέτει ο πραγματικός σταυροφόρος του μίσους δημοσιογράφος του «Έθνους». Είναι σοφό να αφήνουμε μισανθρώπους να παίρνουν ένα πληκτρολόγιο και να δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα με ανατριχιαστικές προτάσεις σύγχρονου παιδομαζώματος;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antiratsisths-dhmosiografos-ston-dromo-pou-charaje-o-karanikas-proteinei-na#ixzz5hWveZdUa

Exit mobile version