Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά (εκτός από την εγκληματικότητα και την ανεργία) και η λύση που προτείνουν οι προδότες είναι να πολιτογραφήσουμε τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Λεφτά για τους αλλοδαπούς υπάρχουν, για να επιδοτήσουν τις ελληνικές οικογένειες όμως όχι. Πώς να μην ανησυχούμε ότι όλο αυτό είναι εσκεμμένο και ότι θέλουν να μας εξαφανίσουν από τον χάρτη; Αυτοί που μας κυβερνούν είναι οι εχθροί μας και οι κόκκινοι αλλά και οι μπλε με τους… πράσινους κόκκους που σιωπούν και τους κάνουν πλάτες. Αδέρφια δεν έχουμε άλλο χρόνο. Όλοι με την Χρυσή Αυγή να σωθούμε!

Μ.Ε.

Η. Παναγιώταρος: Η ΝΔ είναι ο καλύτερος στυλοβάτης του καταρρέοντος ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Αλλάζουν εκλογικούς νόμους, σπάνε δήμους, ελληνοποιούν παράνομους αλλοδαπούς, κάνουν οτιδήποτε υπάρχει για να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα προς όφελός τους. Αυτοί οι μεγάλοι “δημοκράτες” και “ανθρωπιστές” τρέμουν για το αποτέλεσμα της κάλπης, τρέμουν την ψευτοδημοκρατία τους. Φοβούνται την μοναδική ημέρα που η επιθυμία των πολιτών καταγράφεται στις κάλπες. Αυτό δείχνει πόσο αδύναμοι είναι και πόσο επικίνδυνοι από την απελπισία και την ανασφάλειά τους. Συναγωνιστές, ένα μόνο να θυμάστε, έχουν τελειώσει και ερχόμαστε να ξεβρωμίσουμε τον τόπο!

Ιωάννης Π.

Κασιδιάρης: “Στη φυλακή Τσίπρας, Δούρου και Τόσκας για το Μάτι!” ΒΙΝΤΕΟ

Οι Έλληνες έχουν ξεσηκωθεί παντού και διώχνουν τους προδότες από τις πόλεις τους. Όλοι αυτοί που νόμιζαν ότι θα περάσει έτσι χαλαρά η προδοσία της Μακεδονίας κρύβονται σαν τα ποντίκια πίσω από τις ασπίδες των έμμισθων ένστολων σκυλιών τους. Θα δημιουργηθούν οι συνθήκες που δεν θα τους φυλάνε για πάντα τα ΜΑΤ, ούτε θα μπορούν να ελέγχουν τα ΜΜΕ. Η οργή των Ελλήνων που διψά για εκδίκηση θα τους κατατροπώσει. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ξημερώνει!

Ν. Κ.

Ωμή παραδοχή Γεροβασίλη: Παρακολουθούμε τους πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-8-martiou-2019#ixzz5hWwIDSmu

Exit mobile version