Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διεμφυλικό υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κατεβάζει η συριζαία Νοτοπούλου στην Θεσσαλονίκη

Θα υπάρξει ανάλογη «προοδευτική» απάντηση από τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους του «Συνταγματικού τόξου»;

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως ένα κόμμα που ανήκει και κινείται με απόλυτη συνέπεια στον αστερισμό της «πολιτικής ορθότητας», φροντίζει να δείχνει τα διαπιστευτήρια της «προοδευτικότητας» όπου και όποτε χρειάζεται, δίνοντας έτσι το… παράδειγμα και στα άλλα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου» να πράξουν το ίδιο.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου αποφάσισε να εντάξει στον συνδυασμό «ΜΑΖΙ», του οποίου είναι επικεφαλής, ένα διεμφυλικό άτομο, προκειμένου, όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες της, να σηματοδοτήσει με αυτόν τον τρόπο την… ισότητα.

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ζαρίφη, ο οποίος, όπως διαβάζουμε, «γεννήθηκε κορίτσι και τώρα είναι άντρας». «Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες εκλογές με την κυρία Κατερίνα Νοτοπούλου. Η υποψηφιότητά μου σκοπό έχει να αναδείξει την ορατότητα για τους τρανς αλλά και γενικότερα για τους ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπους μέσα από την συμμετοχή, αλλά και τις διεκδικήσεις της κοινότητας. Προχωράμε μαζί, για μια πόλη ισότητας που μας αξίζει!» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο υποψήφιος στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η είδηση μιλά από μόνη της και επομένως δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός εκ μέρους μας, εκτός του ότι αναμένουμε εάν θα υπάρξει απάντηση ανάλογου «προοδευτικού» περιεχομένου από τους συνυποψηφίους, ώστε να μην μείνουν «μετεξεταστέοι» στην μάθηση της «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diemfuliko-upopshfio-dhmotiko-sumboulo-katebazei-h-notopoulou-sthn-thessalo#ixzz5hbGQJ9dE

Exit mobile version