Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στον Γιώργο Ρεντετάκο και στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» μίλησε ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας αναφορικά με όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Αρχικά τόνισε τον ολοκληρωτικό πόλεμο που δέχεται η Χρυσή Αυγή από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, ενώ συνέχισε καυτηριάζοντας την υποκρισία της ΝΔ η οποία προσπαθεί όπως-όπως να καλύψει το σκάνδαλο του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος ασέλγησε σε ανήλικα αγόρια.

Στην συνέχεια έγινε λόγος για τις σταλινικές πρακτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συνθήματα όπως «Κύπρος Γη Ελληνική» και «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική» και άλλα πολλά πλέον χαρακτηρίζονται ως «αλυτρωτικά».

Φυσικά όλα αυτά, ενώ ήδη η Τουρκία απειλεί ευθέως πλέον την Ελλάδα με άσκηση απόβασης σε ελληνικά νησιά και η αυξανόμενη λαθρομετανάστευση απειλεί τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας υπενθύμισε πως απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα βρίσκεται μόνον η Χρυσή Αυγή και κάλεσε όλους τους Πατριώτες και Εθνικιστές να ψηφίσουν τους υποψηφίους του Εθνικιστικού Κινήματος στις επερχόμενες εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giwrgo-rentetako-kai-sthn-ekpomph-ethnikistikh-fwnh-milhse-o-sunagwnisths-a#ixzz5hbH0KWmC

Exit mobile version