Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτική εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής σε Καμίνια και Νέο Φάληρο – Φωτορεπορτάζ

Διανομή χιλιάδων ενημερωτικών φυλλαδίων των αυτοδιοικητικών συνδυασμών «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» και «Ελληνική Αυγή για την Αττική».

 

Με τη «συνομωσία της σιωπής» καλά να κρατεί εις βάρος της Χρυσής Αυγής, καθίσταται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών τόσο για το πολιτικό έργο, όσο  και για τον αγώνα των Εθνικιστών.

Ακολούθως, κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά, Γρηγόρη Δεμέστιχα και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Περικλή Μουλιανάκη, επισκέφθηκε τα Καμίνια και το Νέο Φάληρο.

Παράλληλα, ακολούθησαν συζητήσεις με περαστικούς και καταστηματάρχες, όσον αφορά τις θέσεις των συνδυασμών για τα ζητήματα που ταλανίζουν το μεγαλύτερο μέρος των Πειραιωτών, όπως η εγκληματικότητα και η ασφάλεια.

Η ανταπόκριση της κοινωνίας υπήρξε θετικότατη, αποδεικνύοντας εμπράκτως τη δυναμική του Λαϊκού Εθνικισμού στις συνοικίες του πολύπαθου Πειραιά. Αξιοσημείωτή μάλιστα, ήταν η αντίδραση πολιτών που μόλις βεβαιώνονταν για το κινηματικό υπόβαθρο της «Ελληνικής Αυγής», έσπευδαν να παραλάβουν ενημερωτικό υλικό, αλλά και σε επευφημίες.

Σε μία περίοδο που οι κάθε λογής «γυρολόγοι» της πολιτικής σκηνής μηχανορραφούν και προδικάζουν εκλογικά αποτελέσματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις Ευρωεκλογές μέσα από εγκάθετες φυλλάδες και «τηλεοπτικά παράθυρα», οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν να υπηρετούν το αγωνιστικό πρόταγμα που αρχικώς τους ανέδειξε.

Το οποίο δεν είναι άλλο από την παρουσία στους δρόμους και τις λαϊκές γειτονιές, δίπλα στους ξεχασμένους από το πολιτικό σύστημα Έλληνες πολίτες.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikh-ejormhsh-ths-ellhnikhs-aughs-se-kaminia-kai-neo-falhro-fwtorepo#ixzz5hc1W82C6

Exit mobile version