Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης προς Έλληνες Ομογενείς: Θα σεβαστώ και θα εφαρμόσω την Συμφωνία των Πρεσπών!

Μητσοτάκης προς Έλληνες Ομογενείς: Θα σεβαστώ και θα εφαρμόσω την Συμφωνία των Πρεσπών!

Ομιλία ενώπιον των Ελλήνων Ομογενών πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο διήμερης επισκέψεώς του στις ΗΠΑ.

Εκεί, ο Μητσοτάκης, κατάφερε να φέρει σε πλήρη απελπισία όσους τον είχαν καλέσει, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στους Έλληνες Ομογενείς, οι οποίοι παρότι βρίσκονται χιλιομετρικά μακριά από την Πατρίδα, όμως την έχουν μέσα στην καρδιά τους.

Μιλώντας περί της Συμφωνίας των Πρεσπών, αφότου είπε τις γνωστές αντιπολιτευτικές του πομφόλυγες, κατέληξε ότι «πλέον η Ελλάδα» (και άρα και ο ίδιος ως πρωθυπουργός) «πρέπει να σεβαστεί τη συμφωνία, καθώς η προάσπιση του διεθνούς δικαίου αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»

Αυτή η δήλωση Μητσοτάκη, βέβαια, δεν ήταν ένα επικοινωνιακό σφάλμα. Απλούστατα, στην ίδια αίθουσα είχαν τα αυτιά τους, οι παγκόσμιοι αφέντες, οι οποίοι ήθελαν την διαβεβαίωση Μητσοτάκη ότι δεν θα θιγούν τα συμφέροντα και τα κεκτημένα τους από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Έτσι ο Μητσοτάκης από τις ΗΠΑ έδωσε τις διαβεβαιώσεις του στους διεθνείς επικυρίαρχους, δηλώνοντας με σαφήνεια ότι η Νέα Δημοκρατία θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τα πλείστα νομικά επιχειρήματα ακυρότητας αυτού του αίσχους που καλείται «Συμφωνία των Πρεσπών» και θα την εφαρμόσει, προδίδοντας τους Έλληνες.

Ο Μητσοτάκης επικύρωσε την προδοσία της Μακεδονίας: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών!” ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-pros-ellhnes-omogeneis-tha-sebastw-kai-tha-efarmosw-thn-sumfwnia#ixzz5hc3SFObD

Exit mobile version