Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική απάντηση του Όρμπαν στις παράλογες απαιτήσεις των υπηρετών του Σόρος

Δυναμική απάντηση του Όρμπαν στις παράλογες απαιτήσεις των υπηρετών του Σόρος

Δυναμική ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν στις παράλογες απαιτήσεις που ζητεί απ’ αυτόν και το κόμμα του το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ).

Για να παραμείνει στην ομάδα του ΕΛΚ ο Όρμπαν και το κόμμα του, θα πρέπει να ικανοποιήσει τρία ταπεινωτικά αιτήματα.  Για την ακρίβεια, να σταματήσει άμεσα την καμπάνια του κατά των Βρυξελλών (αυτή με τις αφίσες μέσω των οποίων το κυβερνών κόμμα Fidesz κατηγορούσε την Κομισιόν ότι αγκαζέ με τον Σόρος υποστηρίζουν την παράνομη μετανάστευση), να ανοίξει ξανά το πανεπιστήμιο του Αμερικανού κερδοσκόπου στην χώρα, στο οποίο ο Όρμπαν έβαλε λουκέτο, και να ζητήσει συγγνώμη (!) από τα μέλη του ΕΛΚ, που, προφανώς, συντάσσονται με τις διαλυτικές απόψεις του σκοτεινού επενδυτή.

Βλέπουμε, δηλαδή, ότι το ΕΛΚ κινείται ως «ουρά» του αδίστακτου κοσμοπολίτη και κερδοσκόπου Σόρος, δικαιώνοντας πλήρως τους χαρακτηρισμούς του Όρμπαν περί «χρήσιμων ηλιθίων».

Σε αντίθεση με το ΕΛΚ, αλλά και με τους εγχώριους Τσίπρα, Μητσοτάκη και τους άλλους «ηγέτες» των κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου», ο Όρμπαν κατονομάζει τον Σόρος ως την πηγή του κακού και αποκαλύπτει τις πράξεις του για την «προσφυγοποίηση» της Ευρώπης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-apanthsh-tou-ormpan-stis-paraloges-apaithseis-twn-uphretwn-tou-sor#ixzz5hc5zSJJJ

Exit mobile version